Tarih: 05.02.2017 21:02

CHP, REFERANDUM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanlığı bir süredir devam eden referandum çalışmalarına devam ediyor.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun, referandum kampanyasının ilk olarak parti örgütünden başlaması yönünde verdiği talimat doğrultusunda CHP Kayseri İl Başkanlığı bir süredir devam eden örgüt içi referandum çalışmalarına PM üyesi Yıldırım KAYA´nın ?Neden Hayır? sunumuyla bir yenisini ekledi.
CHP Kayseri Kocasinan İlçe Başkanlığı salonunda yapılan toplantıya, sunumuyla PM üyesi Yıldırım KAYA, İl Başkanı Feyzullah KESKİN, İlçe Başkanları ve yöneticiler katılım sağladı. ?Neden Hayır? sunumu öncesine PM üyesi Yıldırım KAYA, İl Başkanı Feyzullah KESKİN ve yöneticiler Eğitim-SEN´ini ziyaret etti ve kanunsuz hukuksuz ihraçlar eylemine katılarak destek verdiler.
Ana hatları belirlenen kampanya sırasında parti flamaları yerine Türk bayrağı kullanılacak, özellikle kararsız seçmen hedeflenecek. CHP Kayseri İl Başkanlığı, CHP Genel Merkezinin belirlemiş olduğu ana hatlar doğrultusunda hareket edecek.
Seçmene ulaşma yöntemi olarak da "Bire bir ve yüz yüze" ikna metodu uygulanacak. Seçmene "Hayır" çıkması durumunda olacaklar ile "Evet"in getirecekleri, örnekleriyle anlatılacak.
Kampanya süresince CHP örgütünün aktif bir çalışma sistemi uygulaması, her mahalleye, her köye, her eve gidilmesi istenecek. Parti temsilcileri özellikle kanaat önderleriyle buluşacak, bu kişiler vasıtasıyla seçmeni etkilemeye çalışacak.


Video Haber


CHP, REFERANDUM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR paylaşan: Kayseri Haber Gazetesi

Orjinal Habere Git

— HABER SONU —