CHP BÜYÜKŞEHİR ADAYI ÇİLSAL BARO VE HACIBEKTAŞ DERNEĞİNİDE

CHP Büyükşehir Belediye başkan Adayı Osman Çilsal, Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Yıldız, Melikgazi Belediye Başkan Adayı Uğur Seten ve yöneticiler, Baro Başkanı Fevzi Konaç ve Hacı Bektaş Derneği Başkanı Feyzullah Keskin’i makamında ziyare

CHP BÜYÜKŞEHİR ADAYI ÇİLSAL BARO VE HACIBEKTAŞ DERNEĞİNİDE
Siyaset 12.02.2014 09:59:47

EDİTÖR

admin

Haberi Sesli Oku

CHP Kayseri Büyükşehir Belediye başkan Adayı Osman Çilsal “Seçim çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Tam Demokrasiyi, Cumhuriyet Halk Partisinden Türkiye`ye tekrar yayacağız. AKP karanlığını el birliği ile ortadan kaldırıp, aydınlık günlerin ,güneş`in Kayseri’den yeniden doğacağına inanıyorum” dedi. Belediye başkanlığı makamını, halkın sorunlarını halkla ve belediye meclis üyeleriyle ortaklaşa çözecekleri bir yer haline getireceklerini ifade eden Çilsal “"Kendimize ilke edindiğimiz şeffaf yönetim anlayışını her alanda uygulayacağız. Kapılarımız halkımıza sonuna kadar açık olacağı gibi halkı ilgilendiren konularda alınacak olan kararları da halkla birlikte alacağız.” İfadesini kullandı.

Baro Başkanı Konaç’ da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Çilsal ve tüm adaylara `a seçim sürecinde başarılar diledi.

Baro ziyaretinin ardından Hacı Bektaşi Derneğini ziyaret eden Çilsal ve yönetim kurulu üyeleri, Dernek Başkanı Feyzullah Keskin tarafından kapıda karşılandı CHP heyeti toplantı salonunda bekleyen Dernek üyelerinin yanına geçti. Burada bir konuşma yapan CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Çilsal “ Sizlerin arasında olmaktan mutluluk duyuyorum, bugün hala Türkçemiz bir yerlerde konuşuluyorsa, birileri kabul etse de etmese de bunu yaşatan bu kültürdür. Bu genel inançtır, Bu inancın yaşaması ve nesiller boyu iletilemesi, birbirine hürmet ve biribirine saygıdır. Son günlerde adaletin, adalet ötesin de hakkın bile kimler arasında nasıl pay edildiği, kimler arasında elde edilen iktidarın gasp kültürüne yol açacak bir şekilde algılandığını gördüğümüz de sabır sürecin de ve sabrın da temel ocağı olan Hacı Bektaşi Veli’nin öğretisinin çizgisinin bugün hepimize nasıl yol göstereceğini uzun yıllar gelecek nesillere de aktaracak olmanızdan dolayı hepinizin önünde saygı ile eğiliyorum” dedi. Çilsal dan sonra Melikgazi Belediye Başkan Adayı Uğur Seten’de kendisini tanıttıktan sonra burada olmaktan duyduğu memniyeti dile getirdi. Daha sonra basına kapalı olarak sorulu cevaplı konuşmalara geçildi.

Kayseri Şeker’den çiftçiye 2025’te 672 milyon TL destek

Kayseri Şeker, 2025 üretim yılı kapsamında çiftçilere 4. söküm avansı olarak 200 milyon 727 bin TL ödeme yaptı. Toplam destek 672 milyon TL'yi geçti. Detaylar Kayseri Haber'de...

Başkan Büyükkılıç: "Kayseri, girişimciliğin merkezi bir şehir"

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Girişimcilik Zirvesi’nde gençlerle buluşarak Kayseri’nin girişimciliğin merkezi olduğunu söyledi.

Yol kontrolünde 930 paket kaçak sigara ele geçirildi

Kayseri’de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 930 paket bandrolsüz sigara ele geçirildi.

Jandarmadan tarihi eser kaçakçılarına operasyon

Kayseri’de jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda Roma dönemi mezar steli ele geçirildi.

Hacılar Bezi coğrafi işaret yolunda: Kültürel miras için önemli adım

Hacılar Belediyesi; yöresel kültür mirasının korunarak gelecek nesillere aktarılması amacıyla Hacılar bezinin coğrafi işaret almasına yönelik başlattığı çalışmaları kararlılıkla sürdürüyor.

Talas Belediyespor U-19, sahasında Adana 01 FK’ya 3-1 mağlup oldu

Gelişim Ligi U-19 Kategorisi 8. Grup’ta 13. hafta karşılaşmasında Talas Belediyespor, Kayseri’de konuk ettiği Adana 01 FK’ya 3-1 mağlup oldu.

Mobilya fabrikasında çıkan yangın söndürüldü

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde masa sandalye üretimi yapan atölyede çıkan yangın ekipler tarafından söndürüldü.

İl Sağlık Müdürü Erşan’dan Özvatan’da sağlık hizmetlerine yakın takip

Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan; Özvatan programı kapsamında ilçede bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Melikgazi’de 6 yılda 2 bin 523 metruk yapı ortadan kaldırıldı

Melikgazi Belediyesi ilçe genelinde estetiği bozan ve güvenliği tehdit eden metruk yapıları ortadan kaldırıyor. 2025’te yaklaşık 100 yapının yıkımı gerçekleştirilirken son 6 yılda toplam 2 bin 523 metruk yapı için işlem uygulandı.

Baki Ersoy’dan Bünyan’a müjde

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Sokak Sağlıklaştırma Projeleri için sağlanan destekler ile Bünyan'a ekskavatör hibesi edildiğini açıkladı.

Erciyes’te kayak sezonu açıldı: Kayakseverler pistlere akın etti

Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden Erciyes’te, yağan kar ve suni karlama çalışmalarıyla birlikte kayak sezonu resmen başladı. Sezonun açılmasıyla çok sayıda kayaksever Erciyes’e çıkarak pistlerde hasret giderdi.

KTO Başkanı Gülsoy: “Gelecek, teknolojiyi insani değerlerle harmanlayanların olacak”

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, geleceğin teknolojiyi en çok kullananların değil, teknolojiyi insani değerlerle en iyi harmanlayanların olacağını söyledi.

Büyükkılıç’tan taraftara ulaşım desteği: 1 yılda 90 saat ücretsiz tramvay

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatıyla, Kayserispor’un iç saha maçlarında tramvaylar taraftarlara ücretsiz hizmet vermeye devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi denetimleri aralıksız devam ediyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, kentin huzur, düzen, sağlık ve güvenliği için denetimlerini sürdürüyor. Detaylar Kayseri Haber'de...

Bakan Işıkhan açıkladı: SGK’ya bin yeni personel alımı yapılacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesine farklı unvanlarda bin sözleşmeli personel alınacağını duyurdu. Başvurular 18–25 Aralık 2025 tarihleri arasında yapılacak.

Talas’ta renkli dönem başlıyor: 2026 “Talas Çiçek Yılı” ilan edildi

Talas Belediyesi, 2026 yılını “Talas Çiçek Yılı” ilan etti. Mayıs ayı boyunca Talas Çiçek Festivali ile ilçe; koku koridorları, yarışmalar, sergiler ve rengârenk etkinliklerle adeta çiçek bahçesine dönüşecek.