Güncel
19 Şubat 2015 - 21:21
Güncelleme: 19 Şubat 2015 - 21:21

CHP'DEN

SAHTE ÜYELİK AÇIKLAMASI

CHP
Haberi Sesli Oku

HABERİ İZLE

Cumhuriyet Halk Partisi il disiplin kurulu başkanı Yılmaz Karaca düzenlediği basın toplantısı ile  13 Yıldır ülkemizi yöneten AKP'nin Bizim üye sayımız diğer partilerin aldıkları oylardan fazladır” açıklamalarına tepki göstererek,  CHP Genel Merkezi Yargıtay dan üye sayımızı istemiştir. Yargıtayın cevabi yazısında 70.000 civarında CHP üyesinin AKP üyesi olduğu ve İki partiye birden üye olunamayacağı için üyeliklerinin düşürüldüğünü” bildiriyor. Değerlendirmesinde bulundu.

Parti binasında basın açıklaması yapan il disiplin kurulu başkanı Yılmaz Karaca,  

Genel merkezimiz bu durumu 2012 yılı Kasım ayında il başkanlıklarımıza bildirmiştir. Yaşanan bu durumdan 16 Kasım 2012 de haberim oldu  Cumhuriyet savcılığına başvurup bu durumun  ortaya çıkarılması için suç duyurusunda bulunarak süreci başlattım. Değerlendirmesinde bulundu karaca şöyle konuştu.

   O zaman benim durumumda Kayseri'de 1200 civarında üyemiz AKP ye de üyeliği dolayısıyla partimizden üyeliği düşmüştü. Israrlı ve kararlı takibimiz sonunda Kayseri 6. Asliye Ceza Mahkemesi 2013/368 sayılı dosya ile 70 kişinin davasını tek dosyada ve tek duruşmada Siyasi partiler yasasına muhalefet” suçlamasıyla; hükmün açıklanmasını da geriye bırakarak 15 ay hapis cezası verdi. Ben ve Avukatım Mustafa Devrim DEMİRTAŞ bu sahteciliğin peşini bırakmamaya kararlıydık. Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesine itirazda bulunduk ve itirazımız reddedildi.         Oysa ki; AKP nin bilmediği bir gerçek vardı: Bir partinin gücü fert sayısı ile değil mert sayısı ile ölçülür. CHP kadroları kuruluşundan günümüze kadar mert insanlarla doludur. CHP yi kuran ve yaşatan kadrolar; Manda ve Himayeyi kabul etmeyen, 1919-1922 arasında emperyalizmi bu ülkeden çıkaran, Türkiye Cumhuriyetini kuran, Kitleri kurarak iş sahaları açan, bizi 2.Dünya Savaşına sokmayan, kimseye el avuç açmayan, % 14 büyümeyi sağlayan, bizi yurttaş yapan, Osmanlı'nın borcunu kuruşuna kadar ödeyen, ülkemize çok partili sistemi getiren, 1974 yılında Kıbrıs'a barışı götüren,kadrolardır. CHP kadrolarının kitabında yalan, sahtecilik, hırsızlık, kamu mallarını yandaşa peşkeş çekmek, ikiyüzlülük ve din ticareti yapmak yoktur. Onlar Bağımsız Türkiye” sevdalılarıdır. CHP'liler kişisel çıkarları için değil, halk için siyaset yaparlar.  CHP kadroları  Kendilerine han hamam, halka din iman demezler.CHP de biat kültürü değil, demokrasi kültürü vardır.Sokaklara standlar açarak ve AKP Kadın Kolları Üyelerinin mahallelerde evleri dolaşarak ve halkımızı çeşitli vaatlerle kandırarak üye yapmaktadırlar. AKP binaları sanki İş Kur Müdürlüğü olmuştur. Üye yazım işinin acı tarafı için ise; kendilerini ikinci sınıf insan olarak görülen kadınların erkeklerden daha çok koşturmalarıdır. Kendilerine birçok Avrupa ülkesinden önce çeşitli hakları Mustafa Kemal ATATÜRK' ün verdiğini unutmaktadırlar. 1919 da Samsun'a çıkan Bandırma Vapuru'nun yerini; 13 yıldır ülkemizi Ortadoğu bataklığına doğru götüren Türkiye yi Batırma Vapuru almıştır.

Anahtar Kelimeler: CHP’DEN

Kocasinan Belediyesi’nden öğrencilere ücretsiz kahvaltı desteği

Kocasinan Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere ücretsiz kahvaltı kolileri evlerine teslim edildi.

Belediye Başkanlarına ait rapor yayımlandı Büyükkılıç'ın sıralaması dikkat çekti!

Medya Takip Merkezi tarafından hazırlanan Şubat 2026 "En Çok Konuşulan Siyasetçiler" raporunda Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın sıralaması dikkat çekti.

Erdal Altun: "Önümüzdeki yılı seçim yılı diye düşünüyoruz"

Saadet Partisi (SP) Kayseri İl Başkanı Erdal Altun, bütün partilerle sıcak temas kurabilen tek siyasi parti olduklarını söyleyerek, "Önümüzdeki yılı seçim yılı diye düşünüyoruz" dedi.

Rektör Prof. Dr. Altun, öğrenciler ile iftar yaptı

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, öğrencilerin iftar menüsüne destek veren Kayseri Ticaret Odası Başkan Yardımcısı hayırsever Hacı Bekir Kuzucu ile birlikte öğrencilerle iftar yaptı.

Aşkın Genç’ten çarpıcı hesap: Emekliye 4 bin değil 110 bin lira verilebilirdi

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Ramazan Bayramı öncesinde emeklilerin alım gücündeki kayba dikkat çekerek, kur korumalı mevduat uygulamasının kamuya yaklaşık 2,7 trilyon lira yük getirdiğini söyledi.

Büyükkılıç, gençlerle iftar sofrasında buluştu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

Dursun Ataş: "Yılın ikinci çeyreğinden sonra emekli maaşında iyileştirme görülüyor"

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi ve Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, gündemi değerlendirdi. Değerlendirmesinde ABD ve İsrail ile İran’ın içerisinde bulunduğu savaştan, ekonomiye kadar bir çok konuya değindi.

Baki Ersoy’dan taraftara çağrı: “TFF’yi etiketleyin!”

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.

Erling Moe'den hakem isyanı

Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.

Açıkalın'dan ilk açıklama geldi: "Aziz mübarek günü hak yiye yiye doymadınız"

Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.

Kayserispor’dan Trabzonspor maçı sonrası sert tepki! “Artık tesadüf değil”

Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.

Baki Ersoy ateş püskürdü: Allah belalarını versin!

Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.

Kayserispor ilk yarıyı 2-0 geride kapattı: 1 kırmızı kart

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Gastro Kayseri Derneği’nden Kadınlar Günü etkinliği

Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.

Kayseri’de 6 yıl 3 ay hapisle aranan hükümlü yakalandı

Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.

Yahyalı'da koltuk kavgası kanlı bitti

Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 25 19 2 4 41 61
2.FENERBAHÇE A.Ş. 25 16 0 9 32 57
3.TRABZONSPOR A.Ş. 25 16 3 6 22 54
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 25 13 5 7 15 46
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 25 12 7 6 17 42
6.GÖZTEPE A.Ş. 25 11 5 9 10 42
7.KOCAELİSPOR 25 9 10 6 -3 33
8.SAMSUNSPOR A.Ş. 25 7 7 11 -3 32
9.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 25 7 9 9 -3 30
10.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 25 7 9 9 -10 30
11.CORENDON ALANYASPOR 25 5 8 12 -4 27
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 25 6 12 7 -6 25
13.TÜMOSAN KONYASPOR 25 5 11 9 -10 24
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 25 6 13 6 -15 24
15.İKAS EYÜPSPOR 25 5 13 7 -17 22
16.KASIMPAŞA A.Ş. 25 4 12 9 -15 21
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 25 3 11 11 -27 20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 25 3 17 5 -24 14