CHP'den Pınarbaşı'daki saldırıya tepki

CHP

CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin, Pınarbaşı ilçesinde partili Şerafettin Bahadır'a yönelik silahlı saldırıya tepki gösterdi.

Keskin, parti binasında milletvekili Aşkın Genç ve Pınarbaşı Belediye Başkanı Deniz Yağan ile düzenlediği basın toplantısında, kirli oyunların aleti olmayacaklarını belirterek, şunları söyledi:

“Eğer bir mesaj verilmek isteniyorsa o mesajı aldım ve cebime koydum. Dün akşam saatlerinde Şerafettin Bahadır kardeşimiz önce araçla takip ediliyor, bir köyde önü kesiliyor. Oradan kurtularak 112'yi arıyor ve takip edildiğini söylüyor. Bir sonraki köyde aynı araç önünü kesiyor ve ‘kızım içerde, kızımı bırakayım ve nereye istiyorsanız geleyim’ diyor, delikanlılık, racon kızının ve ailesinin yanında birine yapılmaması gerekir. Aslında hiç yapılmaması gerekir ama kızının yanında vahşice sopalarla darbedilip, arkasından ayaklarına ateş edip, en sonda da havaya ateş ederek mesaj vermeye çalışıyorlar."
  
“Uzun zamandır Kayseri'de devletin gücünü arkaya alarak terörizm estirilmektedir” diyen Keskin, sözlerine şöyle devam etti:

“Herkese seslenmek istiyorum. Bu olaylara sebebiyet verenlerin başını okşayarak Kayseri'de huzuru sağlatamazsınız. Bir ahlaksızlık, bir terörizm yaşatılıyorsa ucu nereye giderse gitsin bunun mutlaka takipçileri olmalısınız. Biz bunun takipçisi olacağız. Bunların cezalandırılmaması, bugün arkadaşımızın kızının önünde dövülmesine sebep oluyor. Bu olayı basit bir aile kavgasına indirmeye çalışmak kimsenin haddi değildir. Bunu böyle yapıyorlarsa Kayseri'ye yazık ediyorlar. İçimiz kan ağlayarak da olsa sağduyu çağrısı yapıyoruz. Bu olayların Kayseri'de de yaşanmaması için her şeyi yapıyoruz. Aynı hassasiyeti diğer partilerden ve kuruluşlardan da bekliyoruz." 
  
Milletvekili Aşkın Genç ise, tüm dualarının Şerafettin Bahadır'ın kurtulması için olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

“Kayseri'de Atatürk heykeline saldırı ile bayram başladı ve bayram tatilinin son günlerinde dün de Cumhuriyet Halk Partili bir kardeşimiz bugün komada ölümle cebelleşiyor. Acaba bir insanın canına karşın 100 Pınarbaşı kazansak ne olur? Bin tane Pınarbaşı Belediye Başkanlığı kazanılsa, kaybedilse Şerafettin Bahadır'ın canına değer mi? Biz kesinlikle değmez diyoruz. O can hayatta olsun hiçbir belediyemiz olmasın gerekirse. Bunu artık insanların hazmetmesi lazım. Kayseri bunları hak etmiyor. Kayseri çok müstesna bir şehir ama ne yazık ki bu tip olaylarla konuşuluyor. O canımız hayata dönsün gerisi bizim için lafügüzaf diyorum."



Havaların ısınmasıyla beraber yangınlar artıyor

MSB'den 3. Dünya Savaşı açıklaması

Kayserili şairden ‘Milli Takıma özel şiir’

Kocasinan'dan çölyaklı ailelere glutensiz gıda paketi

Başkan Özdoğan'a esnaf odaları başkanlarından ziyaret

Büyükşehirden, 25 bin sokak hayvanına yardım

Kayseri’de 1.5 milyon balık suya bırakıldı

Kayseri heyeti, Başkan Özvar ile bir araya geldi

Başkan Büyükkılıç, Ankara'da Kayseri için toplandı

‘Gezici kütüphane’ Talas’ta yollara düştü

Melikgazi’de yeni yollarla vatandaşlara konfor sağlanıyor

Başkan Özdoğan'a milli takımından ziyaret

Başkan Çolakbayrakdar ihtiyaç sahiplerinin yanında

Sarraf ve kuyumcu esnafı vefa gecesinde buluştu

'Sivil Toplum Kuruluşları Çalıştayı' Kayseri'de gerçekleştirildi

Tomarza'da 30 dönüm ekili arazi kül oldu