Tarih: 23.10.2015 17:38

CHP´NİN PANKART İTİRAZI HAKLI BULUNDU

Facebook Twitter Linked-in

   Chp İl Başkanı Mustafa Ayan Parti İl Binası´nda bir basın açıklaması yaparak pankart itirazlarının YSK tarafından haklı bulunduğunu belirterek ? İl Yüksek Seçim Kurulu yaptığı incelemede seçim büromuz olduğunu görmüş ve astığımız afişin 29 Ekim saat 17´ye kadar asılı kalabileceğine hüküm vermiştir.? İfadesini kullandı?
Chp İl Başkanı Mustafa Ayan Parti İl Merkezinde bir basın toplantısı düzenleyerek Yüksek Seçim Kurulu´nun pankart itirazlarını haklı bulduğunu açıkladı?
Milletvekili Adayı İbrahim Bahçecioğlu ve diğer adaylarla birlikte medya mensuplarının karşısına geçerek Ayan açıklamasında ?Milletvekili Adayımız İbrahim Bahçecioğlu İl Yüksek Seçim Kuruluna müracat ederek Büyükşehir Belediyesi´nin yaptırımına itiraz etti. İl yüksek seçim kurulu, yaptığı incelemede, seçim büromuz olduğunu görmüş ve astığımız afişin 29 Ekim saat 17´ye kadar asılı kalabileceğine hüküm vermiştir.? diye konuştu.
İbrahim Bahçecioğlu da yapmış olduğu açıklamada, seçim çalışmalarına kaldıkları yerden devam edeceklerini 1 Kasım´dan zaferle çıkacaklarını iddia etti?
HABER: M. EMRE KİPMAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —