Tarih: 26.03.2017 17:37

ÇIĞIR MİMARLIK OFİSİ

Facebook Twitter Linked-in

Çığır mimarlık, müteahhitlik restorasyon ve yapı tasarım ofisi düzenlenen törenle açıldı. Mimarlık ofisi yönetim kurulu başkanı Restorator Ayşe Çığır, mimarlık konusunda çok yönlü bir çalışma yapacaklarını belirterek inşaat sektöründe Çığır açacağız dedi.
Çığır mimarlık müteahhitlik restorasyon ve yapı tasarım ofisi Garanti plaza kat 13 no. 75´de düzenlenen törenle açıldı.
Kuruculuğunu Fehmi Çığır´ın yaptığı ofiste müteahhit Resul Çığır´da bulunuyor. Çığır mimarlık, müteahhitlik restorasyon ve yapı tasarım yönetim kurulu Başkanı Restorator Ayşe Çığır, ofisin amacı hakkında bilgiler vererek şöyle konuştu. Ofisimiz çok kapsamlı bir ofis olacak, içerisinde iç mimarı, peyzaj, restorasyon, müteahhitlik işleri yapılan bir ofis olacak. Ekibimle birlikte inşaat sektöründe Çığır açacağız, hedefimiz öncelikle restorasyon projeleri üzerinde çalışma yapmayı düşünüyoruz elimizde bir kaç adet proje hazır bulunmakta kendim restorasyon, iç mimari, genel peyzaj işlerinde uğraşacağım ekibime güveniyorum kendileri daha önce farklı projelere imza atarak kendilerini kanıtlamış bir ekip.İnşallah hep birlikte gerek Kayseri´de gerekse şehir dışında sektörde Çığır açacağımıza inanıyorum.
Mimarlık ofisinde görevli iç dış mimar Gülsüm Kılınç´da yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Kılınç şöyle konuştu. Amacımız gelişen Türkiye de inşaat sektörü hiç durmadığı için adım adım ilerliyoruz bizde ofisimiz de bu gelişmeye en güzel katkıyı daha büyük adımlar atarak hem Türkiye hem de Kayseri için daha ileri seviyelere getireceğiz dedi.
Çığır mimarlık ofisi açılışın ardından davetlilere kokteyl verildi.
HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN


Video Haber


ÇIĞIR MİMARLIK OFİSİ GARANTİ PLAZA 13. KATTA HİZMETE GİRDİ
Kayseri Haber Gazetesi

Orjinal Habere Git

— HABER SONU —