CİNAYET ZANLISI BABA VE OĞULLARI

CİNAYET ZANLISI BABA VE OĞULLARI

HAKİM KARŞISINDA HESAP VERECEK ?

Toki Demokrasi Mahallesi´nde önceki gece yaşanan olayda akrabaları ve aynı zamanda komşuları olan Şaziye Kara´nın evine alkollü olarak gelip tehditler savurduğu gerekçesiyle 42 yaşındaki Abdullah Ö. isimli şahsı bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan baba ve 2 oğlu hakim karşısına çıkartılmak üzere adliyeye sevk edildiler?
Toki Demokrasi Mahallesi 2227. Sokakta önceki akşam yaşanan olayda bir kişi bıçaklanarak öldürülürken, olayın zanlısı olarak bir baba ve üç oğlu göz altına alındılar?
İddiaya göre önceki gece alkollü olarak arkadaşı Şaziye K. isimli yalnız yaşayan kadının kapısına dayanarak zorla içeri girmek isteyen 42 yaşındaki Abdullah Ö. şahıs; kadının eve almaması üzerine bağırıp tehditler savurarak bina içerisinde taşkınlık yapıp bina sakinlerini rahatsız etti?
Yaşananlar üzerine Şaziye K. isimli kadını aynı binada oturan akrabası 58 yaşındaki Memiş A. Ve oğulları 22 yaşındaki Ali A., 20 yaşındaki Ersoy A. Ve 24 yaşındaki İsmail A. Kadının ayrdımına koşup duruma müdahale ederek alkollü olarak geldiği binada taşkınlık yapan Abdullah Ö.2ye engel olmaya çalıştılar? Ancak çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu İsmail A. evden getirdiği bıçakla Abdullah Ö.´yü sol kasık ve sol göğüs bölgesinden olmak üzere 5 yerinden bıçaklandı.
Olay sonrası Abdullah Ö. yaşamını yitirirken, baba ve 3 oğlu gözaltına alındı. Emniyette sorgusu tamamlanan şüphelilerden biri serbest bırakılırken, baba ve 2 oğlu Eğitim ve Araştırma Hastanesi´nde yapılan sağlık kontrollerinin ardından hakim karşısına çıkartılmak üzere adliyeye gönderildi?



Kavgada kan aktı
Bağ evi fareleri yakalandı
Kayseri’de otomobil tramvay yolunu girdi: 2 yaralı
Park halindeki otomobil yanarak küle döndü
Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı
İş yeri kurşunlandı
Tır devrildi, içecekler yola savruldu
Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar
Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama
Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı
Polis kaçakçılara göz açtırmıyor
Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti
Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı
Operasyonda lav silahı ele geçirildi
İstemeye gittiği kızın abisini vurdu