Tarih: 21.12.2013 10:23

ÇİNKOM 100 MİLYON DOLARLIK İŞ ANLAŞMASINA İMZA KOYDU

Facebook Twitter Linked-in

2011 yılında Türkiye’nin ihracat yıldızı seçilen İpek şirketler grubuna ait Çinkom firması  büyüme ve atılım hamlelerini hız kesmeden sürdürüyor. Bu vizyon doğrultusunda imzalanan anlaşma, Çinkom ile sektörün liderlerinden Meksikalı Zinc National’ı bir araya getirdi.

İki ülke için de bir ilk olan anlaşma, İpek Şirketler Grubunun iştiraklerinden  Çinkom adına Çinkom A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Arslan ile Zinc National firmasının CEO’so Eduardo Alverde tarafından imza  altına alındı..

Bu ortaklık anlaşmasının Türkiye ve Meksika açısından önemi, anlaşmanın imzalandığı Türkiye – Meksika İş Konseyi Toplantısına da yansıdı. İş ve siyaset dünyasının üst düzey isimlerinin katıldığı toplantıda, Meksika Devlet Başkanı Enrique Pena Nieto da bir konuşma gerçekleştirdi.

Dış Ekonomiş İlişkiler Kurulu  – Meksika İş Konseyi Başkanı Albert Saydam, Jorge Lopez Morton, TOBB-DEIK Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu, Türkiye Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün de konuşmaları ile toplantıya renk kattılr...




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —