Ramazan Bayramı`nın arefesinde ve çocuklarının ve eşinin gözü önünde yaşadığı durumu anlatan Ayşe Payas, Forum Kayseri Alişverişmerkezinde bulunan Koton Mağazasından ve mağduriyetine sebebiyet verdiğini iddia ettiği polis memurundan şikayetçi olduğunu açıkladı. Hırsız muamelesi yapılan tesettürlü kadın kendini hoyratça aramaya çalışanları hamile olduğunu ve çocuğunu düşürebileceği onusunda uyardığı zamansa mağaza çalışanlarından "düşerse düşsün" şeklinde karşılık aldığını iddia etti.
HABERİN GİRİŞİ
Arefe günü Koton Mağazasında Tesettürü nedeniyle kindisine haksızlık yapıldığını ve bunun zulüm boyutuna ulaştığını iddia eden Ayşe Payas, Mazlumder binasında düzenlediği basın toplantısında başından geçenleri anlattı.
Mağaza içerisinde kızına kıyafet baktıkları esnada sivil bir polis memurunun gelerek hırsız muamelesi yaptığını ve bu durumun mağaza çalışnları tarafından da devam etiğini anlatan Payas, "ilk önce üzerimi aramak istediler. Ben mağaza içerisinden çıkmamama, şüpheli bir harekette bulunmamama yada herhangi bir alarm çalma durumu olmaksızın yapılan bu eyleme itiraz ettim. Beni zapt ederek dapo gibi bir yere götürdüler. Orada kendilerine üç aylık hamile olduğumu ve bu durumun beni etkilediğini söyledim. Çocuğumu düşürebilirim dediğimde ise mağaza çalışanlarından biri bana "düşerse düşsün, düşür çocuğunu da gör" dedi." diye konuştu.
Payas, sözlerinin sonunda kendilerine bu durumu reva gören mağazayı ve polis memurunu dava ettiğini açıkladı.Mazlumder Şubesi Başkan Yardımcısı Hacı Yakışıklı ise mağdur edilen Ayşe Payas`a ve haksızlığa uğrayan herkesin kappılarının açık olduğunu söyledi. Olayın kendi açılarından mağazayla direk alakalı olmadığının altını çizen Yakışıklı önemli olanın olay olduğunu belirtti.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.