Melikgazi Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi Üyelerine yarı yıl sömestre tatilinde özel kurs ile PASTACI ÇIRAĞI olduklarını bildirdi.
Ev yemekleri hazırlama ve pastacı çırağı?
Melikgazi Belediyesi olarak yöresel ve bölgesel değerlere önem verdiklerini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, Kayseri yemeklerinin birkaç yıllık ve yüzyıllık olmadığını asırlar ile bir birikim ile oluştuğunu bunun için önemli olduğunu belirtti.
Çocuk Meclisi Üyeleri hazırladı velileri ise tattı?
Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi Üyelerinin pastacı çırağı kursuna katılarak kendi yaptıkları pasta ve börekleri velilerine tattırdıklarını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:
?Melikgazi Belediyesi olarak Esenyurt Kurs Merkezimizde pastacı çırağı kursu açtık. Sabah ve öğleden sonra olmak üzere 2 grup bu kurslardan yararlandı. Haftanın beş gününde 2 gün yemek yapımı, 4 gün pasta yapımı öğretilmektedir. 60 öğrenci şu anda kurslarımıza aktif katılmaktadır. Yaptıkları yemek ve pastaları görünce ve tadınca yaptığımız işin doğru bir karar olduğuna inanıyoruz. Kurslarda başarılı olanlara sertifika verilecek. Belediye olarak sertifikalı mantıcı ve pastacı çırakları yetiştiriyoruz?
Çocuklarına ve Torunlarına Öğreteceğiz?
Kurslara iştirak eden öğrenciler Kayseri Mutfağı kursu ile Kayseri yemekleri hakkında hem bilgilendirildiklerini hem de bizzat yapmasını öğrenerek bu eşsiz tatları ve yemekleri ailelerine tattırdıklarını söylediler.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.