Anadolu Harikalar Diyarı içerisinde yer alan ve 153 türde yaklaşık 1600 hayvanı misafir eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi, ziyaretçi akınına uğruyor.
Hayvanat bahçesini ziyaret eden ve birçok türden hayvanı ilk defa yakından görme fırsatı bulan vatandaşlar, Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla ücretsiz ziyaret uygulamasından dolayı Başkan Büyükkılıç'a teşekkür etti.
Gerekli aşı uygulamaları ve hayvan sağlıkları ile ilgili koruyucu uygulamaların veteriner hekimler tarafından yapıldığı Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi'nin ücretsiz olarak ziyarete açılması özellikle çocukları mutlu etti.
Öğrencileriyle hayvanat bahçesini gezen anasınıfı öğretmeni Tuğba Arslantaş, çocukların hayvanları birebir görmeleri ve onlar hakkında daha detaylı bilgi almaları için gezi düzenlediklerini belirtti.
Arslantaş, çocukların kuşlar ve kediler için evler yaptıklarını, bunları uygun yerlere bırakacaklarını, ayrıca yemlikler yapacaklarını onları da uygun yerlere asacaklarını kaydetti.
Anaokulu öğretmeni Merve Çabuk da çocuklarla 4 Ekim Hayvanları Koruma Gününde hayvanat bahçesi gezisi düzenlediklerini, çocukların hayvanları yakından gördükleri için mutlu olduklarını ifade etti.
Kayserispor ile Konyaspor arasında oynanacak Süper Lig maçını hakem Ömer Tolga Güldibi yönetecek.
Talas Belediyesi, yenilikçi belediyecilik anlayışı ve Başkan Mustafa Yalçın’ın vizyoner liderliği doğrultusunda, Türkiye’nin savunma sanayii alanındaki birikimini ve geleceğe dönük perspektifini Talas’ta buluşturuyor.
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Sümer Yenimahalle’sinde bulunan 75. Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek öğrencilerle buluştu. Detaylar Kayseri Haber'de...
Talas Belediyesi, rahmet, bereket ve arınma mevsimi olarak kabul edilen mübarek üç ayların başlangıcını, Regaip Kandili’nin huzur veren atmosferinde düzenlenen anlamlı bir programla karşıladı.
Kayseri'de Kocasinan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanı kadınlar, ilçede bulunan parkları kadın eli ile güzelleştiriyor.
Kayseri Şeker, 2025 üretim yılı kapsamında çiftçilere 4. söküm avansı olarak 200 milyon 727 bin TL ödeme yaptı. Toplam destek 672 milyon TL'yi geçti. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Girişimcilik Zirvesi’nde gençlerle buluşarak Kayseri’nin girişimciliğin merkezi olduğunu söyledi.
Kayseri’de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 930 paket bandrolsüz sigara ele geçirildi.
Kayseri’de jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda Roma dönemi mezar steli ele geçirildi.
Hacılar Belediyesi; yöresel kültür mirasının korunarak gelecek nesillere aktarılması amacıyla Hacılar bezinin coğrafi işaret almasına yönelik başlattığı çalışmaları kararlılıkla sürdürüyor.
Gelişim Ligi U-19 Kategorisi 8. Grup’ta 13. hafta karşılaşmasında Talas Belediyespor, Kayseri’de konuk ettiği Adana 01 FK’ya 3-1 mağlup oldu.
Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde masa sandalye üretimi yapan atölyede çıkan yangın ekipler tarafından söndürüldü.
Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan; Özvatan programı kapsamında ilçede bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.
Melikgazi Belediyesi ilçe genelinde estetiği bozan ve güvenliği tehdit eden metruk yapıları ortadan kaldırıyor. 2025’te yaklaşık 100 yapının yıkımı gerçekleştirilirken son 6 yılda toplam 2 bin 523 metruk yapı için işlem uygulandı.