Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Erkilet Bulvarı`nın 3,2 kilometrelik bölümünü yenilemeye başladıklarını söyledi.
Başkan Yardımcısı Ali Bulu ve Fen İşleri Müdürü Ali Haydar Tokluoğlu`yla birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, yoğun ve ağır kış sonrasında yolda oluşan hasarların ulaşımı olumsuz etkilememesi için onarmak yerine Erkilet Bulvarı`nın 3,2 kilometrelik bölümünü bütün alt yapısıyla birlikte yenilemeye karar verdiklerini belirtti.
Başkan Çolakbayrakdar şöyle devam etti, "Biz, `Yeni Kayseri Kocasinan`da kurulacak, Kocasinan Kayseri`nin Yeni Yüzü olacak` şeklinde vizyon belirledik. Hazırladığımız plan ve projelerimizi, yaptığımız çalışmalarımızı bu vizyona uygun biçimde gerçekleştiriyoruz. Erkilet, Kocasinan`ın önemli bölgelerinden biri. Yaz mevsiminde Erkilet`in içinde, üstünde, arkasındaki bölgelerde çok önemli nüfus ve trafik hareketliliği yaşanıyor. Buradaki vatandaşlarımızın sağlıklı ve güvenli ulaşımını sağlamak için yolu yenilemeye başladık" dedi.
Erkilet`de bağ geleneğinin yoğun olarak yaşandığına, yaz mevsiminde nüfusunun 10 bin civarında arttığına dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar, "Çevril, Taşhan, Kuşçu, Kemer, Dadağı, Ebiç, Mahzemin ve Emmiler Mahallelerimiz de bu bulvarı kullanıyor. Yamula Barajı Sahili`ne inenler İkinci Sahil Yolu`yla yine Erkilet Bulvarı`nın bu kısmını takip ediyor. Bu nedenle yaz gelmeden yenileme işlemlerini başlattık ve bitirmek üzereyiz" diye konuştu.
Erkilet Bulvarını 1 metre kazıp tabana inerek alt yapıyı tamamıyla güncellediklerinin altını çizen Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, "Şu ana kadar yaptığımız çalışmalar sonunda ilk bölümü bitirdik. Tek gidiş asfaltı yapıldı, taşmastik asfaltı da sererek Mayıs ayının ilk haftasında yenileme çalışmalarını tamamlayacağız. Vatandaşlarımız güle güle kullansın, Rabbim kaza-bela vermesin" şeklinde sözlerini tamamladı.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.