Tarih: 01.02.2016 23:16

ÇOLAKBAYRAKDAR´DAN MİLLİ TAKIMA MORAL ZİYARETİ

Facebook Twitter Linked-in

Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu´nun 2016 yılı faaliyet programında yer alan 26 Ocak ? 04 Şubat tarihleri arasında Talas Spor Salonu´nda yapılan Yıldızlar ve Genç Kızlar Masa Tenisi Milli Takım Kampı´na moral ziyaretinde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı ve sporculara baklava ikram edip başarılar diledi.
Masa Tenisi Milli Takım Kampı´nda antrenman yapan sporcuları ziyaret ederek baklava ikramında bulundu.
Milli sporcularla tek tek ilgilenen Başkan Çolakbayrakdar, kampta bulunan sporculara her türlü desteği vereceklerini belirterek şöyle dedi: ?Biz Kocasinan Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanındayız. Özellikle Masa Tenisi´nde Kayseri´yi marka haline getirmek istiyoruz. Kayseri Türkiye´de masa tenisi merkezi olma yolunda hızla ilerlemektedir. Milli Takım Kampı´nda ve spor hayatınızda başarılar diliyorum. Bu milli takım kampında yer alan 20 sporcudan 5 sporcunun Kocasinan Belediyespor´a ait olması bizi gururlandırdı, memnun etti.?
Toplam 20 sporcunun yer aldığı kampta 10-14 Şubat tarihleri arasında Çek Cumhuriyeti´nde yapılacak olan Uluslararası Açık Turnuvada 8 sporcu ülkemizi temsil edecek. Masa Tenisi Milli Takım Antrenörleri Fulya Diker, Kemal Balım, Halil Adak ve Recep Benzemiş, Başkan Çolakbayrakdar´ın ziyaretinden dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdiler.
Masa Tenisi Milli Takım Kampı´nda Kayseri´den 5 olmak üzere, İstanbul, Ankara, Mardin, Batman ve Kocaeli bölgesinden toplam 20 sporcu bulunuyor. (SPOR SERVİSİ)



1 SUBAT 2016 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —