Çopuroğlu, Sarız ve Pınarbaşı ilçe kongrelerine katıldı

AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Şaban Çopuroğlu, Sarız ve Pınarbaşı İlçe Kongrelerine Katıldı. Detaylar Kayseri Haber'de...

Güncel 27.10.2024 16:42:00 211 0
Çopuroğlu, Sarız ve Pınarbaşı ilçe kongrelerine katıldı

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, AK Parti Sarız ve Pınarbaşı ilçe kongrelerine katılarak teşkilat mensupları ve vatandaşlarla bir araya geldi. Kongreye Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Milletvekili Bayar Özsoy ve Divan Başkanı olarak görev yapan Nevşehir eski milletvekili Mustafa Açıkgöz de katıldı.

Milletvekili Çopuroğlu, konuşmasında, ilçe teşkilatlarının dinamizmini ve birlik ruhunun üst düzey olduğunu, yeni seçilen yönetimlere başarı dileklerinde bulundu. “Partimizin gücünü yerel teşkilatlarımızdan alıyoruz, sizlerin bu gayretleri sayesinde hedeflerimize daha sağlam adımlarla ilerliyoruz,” ifadelerini kullandı.

Kongre sonrası vatandaşlarla bir araya gelen Çopuroğlu, ilçelerin sorunlarını dinleyerek, çözüm odaklı projelerin hayata geçirilmesi konusunda çalışmalara devam edeceklerini ifade etti.

Milletvekili Çopuroğlu, yeni yönetimlerin ilçelere ve Kayseri’ye hayırlı olmasını temenni ederek, kongreye katılan tüm teşkilat mensuplarına ve partililere teşekkür etti.