Cumhur İttifakı'ndan Pınarbaşı zirvesi

Cumhur İttifakı'ndan Pınarbaşı zirvesi

Anahtar Kelimeler: Cumhur İttifakı' Pınarbaşı zirvesi
Cumhur İttifakı
Siyaset 17.05.2024 17:47:00

EDİTÖR

admin

Haberi Sesli Oku

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç; AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, MHP Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Kayseri İl Başkanı Erkan Demirci ile birlikte Pınarbaşı ilçesini ziyaret etti. Mahalle sakinleriyle buluşan Başkan Büyükkılıç, muhtarlarla da istişare toplantısı yaptı.
Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ve Cumhur İttifakı ortakları ile birlikte Pınarbaşı ilçesini ziyaret etti. İlk olarak, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, Büyük Birlik Partisi Kayseri İl Başkanı Erkan Demirci ve parti yönetimiyle birlikte Pınarbaşı Kızılhan ve Gümüşgün mahallelerini ziyaret etti. Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Büyükkılıç, “Bizleri her zaman olduğu gibi gönül dolusu muhabbetleriyle ağırlayan hemşehrilerimize teşekkür ederim. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin” dedi. Büyükkılıç, daha sonra Pınarbaşı Karslı Camii'nde Cuma namazının ardından ilçe sakinlerine çiçek dağıtarak, mübarek Cuma günlerini tebrik etti. Başkan Büyükkılıç, ilçede görev yapan mahalle muhtarıyla da bir araya gelerek, istişare toplantısı gerçekleştirdi. Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, MHP Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen, Büyük Birlik Partisi Kayseri İl Başkanı Erkan Demirci, Cumhur İttifakı Pınarbaşı Belediye Başkan Adayı Menduh Uzunluoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Hamdi Elcuman, Ali Hasdal ve Mustafa Türkmen, daire başkanları ve genel müdürler, partililer ile mahalle muhtarları katıldı. Sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen toplantıda muhtarlar istek ve taleplerini gönül rahatlığıyla Başkan Büyükkılıç’a iletti. Tek tek mahalle muhtarlarını sayan ve ‘hoş geldiniz’ diyen Büyükkılıç, “Nezaketinize, samimiyetinize, bizim bu âcizane davetimize teşriflerinizden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hep beraber bir aileyiz” dedi. Başkan Büyükkılıç, 386 personel ile Pınarbaşı’nın her köşesinde hizmet ve yatırım yaptıklarını ifade ederek, “El ele vermiş iki Memduh ile problemlerimizi aşacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. Kırsalımız, tarım birimimiz, fen işlerimiz, elektrik, temizlik şirketimiz, park bahçelerimiz, her biri sizlerin hizmetinde ve emrindedir. Tam 386 elemanımız Pınarbaşı’da, laf değil, icraat bunlar. Elektrik şirketi, tüm taleplerin karşılandığını söylüyor. Sizlerin emrindedir” diye konuştu. Konuşmasına, “Hizmette hakikaten Türkiye’ye örnek faaliyetleri ile Kayseri’mizin şehremini olarak her zaman göğsümüzü kabartan çok saygıdeğer Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç beyefendiye ben de çok teşekkür ediyorum” diyerek başlayan MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir de sevdalısı, ait oldukları Pınarbaşı’da olmaktan duyduğu sevinci paylaşarak, Cumhur İttifakı olarak seçim çalışmalarını yürüttüklerini dile getirdi.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Özdemir, yenilenmiş, daha dinamik kadrolarla Pınarbaşı’ya daha iyi hizmet vermek istediklerini söyledi ve Başkan Büyükkılıç’ın Pınarbaşı’ya sürekli gelip gittiğini belirterek; "Bu seçimleri bizler bir hizmet yarışı olarak görüyoruz. Öyle de olmalı. Bakın günlerden beri kendisi gelip gidiyor çok kıymetli Büyükşehir Belediye Başkanımız. Pınarbaşı’ya daha ne yapabilirim, Pınarbaşı’nın başka hangi sıkıntısını giderebilirim diye” ifadelerinde bulundu. Pınarbaşı’nın Türkiye’deki her yönün kesişim noktası olduğunu ve Pınarbaşı’nın sesinin, duruşunun, ahenginin Türkiye’nin sesi, duruşu ve ahengi olduğunu dile getiren Özdemir, gelecek seçimin bir hesaplaşma değil hizmette yarışma seçimi olduğunu ve olması gerektiğini vurguladı. Özdemir sözlerinin sonunda, Büyükşehir Belediye Başkanı ile Pınarbaşı belediye başkan adayının Pınarbaşı için bir fırsat olduğunu dile getirerek, “Gelin el ele verelim, gelim omuz omza verelim, iki tane Kayseri’nin kıymetli evladı, Pınarbaşı için bir fırsat, ikisi de Memduh, Cenab-ı Allah’ın bir lütfu. Birisini sağ yanınıza alın birisini sol yanınıza alın biz de milletvekilleri olarak önünüze düşelim, ne yapılması gerekirse Pınarbaşı’da yapalım” diye konuştu. MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da Başkan Büyükkılıç’ın tecrübenin adı olduğunu ifade ederek, şunları söyledi;
“Burada iki tane Memduh Başkanımız var. Bir tanesi Büyükşehir Belediye Başkanı, hakikaten Kayseri’de tecrübenin adı. İl başkanlığı yapmış, milletvekilliği yapmış, merkez ilçe başkanlığı yapmış, İkinci döneminde Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan çok kıymetli bir isim Memduh Büyükkılıç. Memduh Ağabey’in bu tarihe kadar Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan bütün isimler düşünüldüğünde kırsala vermiş olduğu değer ortada. Yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Kırsalda bulunan ilçelere bu denli önem vermesini çok kıymetli buluyorum.”
Büyükşehir’in kadrosunun işinde tecrübeli ve başarılı olduğunu belirten Ersoy, “Memduh başkanıma çok teşekkür ediyorum böyle bir organizasyonu yaptı. Muhtarlarımız da taleplerini iletiyor, anında karşılığını buluyor, Büyükşehir Belediye Başkanlığı gücü var, bütün Büyükşehir’in kadrosu burada” dedi. MHP Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu ise MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin selamlarını getirdiğini belirterek, “Pınarbaşı’nın hak ettiği hizmeti alabilmesi önceliğimizdir. Başta Büyükşehir Belediye Başkanım olmak üzere Milletvekillerimiz bunun sözünü vermektedir. Pınarbaşı hizmetin en hızlısını hak etmektedir, en güzelini hak etmektedir” ifadelerini kullandı. Başkan Büyükkılıç, program sonunda Kayserigaz’ın Pınarbaşı ve Sarız’da çalışmaların devam ettiğini belirtti ve tüm ihtiyaç sahibi vatandaşlara kombi sözü vererek, “Burada samimi olarak bir kez daha ifade ediyorum, şartlarını yerine getiren, ihtiyacı olan, Kayserigaz’ı ilgilendiren boyutuyla tüm ihtiyaç sahibi kardeşlerime kombi vereceğimi buradan ifade ediyorum. Sizin samimiyetinizden şüphemiz yok, sizin bayrağımıza, devletimize, vatanımıza, milletimize, dinimize bağlılığından zaten şüphemiz yok. Geriye sizden dua alacağız, dua edeceğiz” şeklinde konuştu.
İlçede yapılan ve yapılacak olan hizmetlerin istişare edildiği toplantıda Pınarbaşı’daki mahalle muhtarları tek tek sözlü olarak dinlenirken, muhtarlar, Başkan Büyükkılıç’a hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

İl Sağlık Müdürü Erşan’dan Özvatan’da sağlık hizmetlerine yakın takip

Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan; Özvatan programı kapsamında ilçede bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Melikgazi’de 6 yılda 2 bin 523 metruk yapı ortadan kaldırıldı

Melikgazi Belediyesi ilçe genelinde estetiği bozan ve güvenliği tehdit eden metruk yapıları ortadan kaldırıyor. 2025’te yaklaşık 100 yapının yıkımı gerçekleştirilirken son 6 yılda toplam 2 bin 523 metruk yapı için işlem uygulandı.

Baki Ersoy’dan Bünyan’a müjde

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Sokak Sağlıklaştırma Projeleri için sağlanan destekler ile Bünyan'a ekskavatör hibesi edildiğini açıkladı.

Erciyes’te kayak sezonu açıldı: Kayakseverler pistlere akın etti

Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden Erciyes’te, yağan kar ve suni karlama çalışmalarıyla birlikte kayak sezonu resmen başladı. Sezonun açılmasıyla çok sayıda kayaksever Erciyes’e çıkarak pistlerde hasret giderdi.

KTO Başkanı Gülsoy: “Gelecek, teknolojiyi insani değerlerle harmanlayanların olacak”

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, geleceğin teknolojiyi en çok kullananların değil, teknolojiyi insani değerlerle en iyi harmanlayanların olacağını söyledi.

Büyükkılıç’tan taraftara ulaşım desteği: 1 yılda 90 saat ücretsiz tramvay

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatıyla, Kayserispor’un iç saha maçlarında tramvaylar taraftarlara ücretsiz hizmet vermeye devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi denetimleri aralıksız devam ediyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, kentin huzur, düzen, sağlık ve güvenliği için denetimlerini sürdürüyor. Detaylar Kayseri Haber'de...

Bakan Işıkhan açıkladı: SGK’ya bin yeni personel alımı yapılacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesine farklı unvanlarda bin sözleşmeli personel alınacağını duyurdu. Başvurular 18–25 Aralık 2025 tarihleri arasında yapılacak.

Talas’ta renkli dönem başlıyor: 2026 “Talas Çiçek Yılı” ilan edildi

Talas Belediyesi, 2026 yılını “Talas Çiçek Yılı” ilan etti. Mayıs ayı boyunca Talas Çiçek Festivali ile ilçe; koku koridorları, yarışmalar, sergiler ve rengârenk etkinliklerle adeta çiçek bahçesine dönüşecek.

Talas’ta 17 Aralık Şehitleri için duygu dolu buluşma

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, 17 Aralık Şehitlerini Anma Programı kapsamında şehit aileleri ve gazileri Talas’ta ağırladı. Anlamlı programda birlik, vefa ve minnet duyguları ön plana çıktı. Detaylar Kayseri Haber'de...

Büyükkılıç: "Kayseri, Millî Mücadelenin sarsılmaz kalesidir"

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Atatürk’ün Kayseri’ye gelişinin 106’ncı yıl dönümünde yayımladığı mesajda, kentin Millî Mücadele’deki tarihi rolüne dikkat çekerek Cumhuriyet vurgusu yaptı.

Kocasinan’da 11 yılda 1 milyon 67 bin ağaç toprakla buluştu

Kocasinan Belediyesi, çevre yatırımlarında rekor kırdı. Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, 2025’te 102 binden fazla ağacın dikildiğini, son 11 yılda ise ilçeye 1 milyon 67 bin ağaç kazandırıldığını açıkladı.

Büyükşehir'den 35 milyon TL’lik dev yaşam alanı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Şehir Hastanesi çevresinde yeşil alan, spor ve sosyal donatılardan oluşan 4 ayrı projeyi hayata geçiriyor. 35 milyon TL’yi aşan yatırımla bölge modern bir yaşam alanına dönüşüyor.

Koyun otlatma meselesinden öldürülen adam toprağa verildi

Kayseri’nin Hacılar ilçesinde iddiaya göre koyun otlatma meselesinden çıkan kavgada silahla vurularak hayatını kaybeden Ethem T., son yolculuğuna uğurlandı.

Kayseri’de inşaat firması iflas etti: Mahkemeden konkordato kararı

Kayseri’de faaliyet gösteren Emin Hisarcıklıoğlu İnşaat Malzemeleri Ltd. Şti. hakkında mahkeme iflas kararı verdi. Konkordato talebi reddedilirken, kesin mühlet kaldırıldı ve karar İcra İflas Dairesi’ne gönderildi. Detaylar...

Erciyes Kayak Merkezi’ne ulaşım değişti: Otobüs seferleri sınırlı günlerde yapılacak

Erciyes Kayak Merkezi’ne ulaşım konusunda yeni bir düzenleme hayata geçirildi. Kar yağışının artmasıyla birlikte kayak merkezine ilgi yükselirken, özel aracı olmayan vatandaşlar için toplu taşıma seferleri yeniden gündeme geldi.