Tarih: 23.01.2016 00:45

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN

Facebook Twitter Linked-in

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ekonomi Bakanı ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş´ın oğlu Hakan Elitaş´ın 24 Ocak Pazar günü gerçekleştirilecek düğününe katılmak üzere Pazar günü ilimize gelecek? Düğün öncesi Kayseri Ticaret Odası´nın 120. Kuruluş Yıl Dönümü etkinliklerinde iştirak ederek ilimiz iş dünyası temsilcilerine hitap edecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan´ı düğüne katılacağı kesinleşen kabinenin sekiz üyesi bakanın karşılayarak eşlik edeceği öğrenildi?
Kayseri protokolü, hafta sonu ilimizde olması beklenen Cum-hurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta çok sayıda önemli ismi ağırlamaya hazırlanıyor.
Ekonomi Bakanı ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş´ın oğlu Hakan´ın düğününe katılmak üzere hava yolu ile yarın ilimize gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve kabinenin 8 üyesi bakanda Cumhurbaşkanı Edoğan´ı hava alanında karşılayıp eşlik edecekler. Cum-hurbaşkanlığına ait özel uçakla yarın akşam üzeri ilimize gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın Kayseri Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi´ni ziyaret etme ihtimalinin yüksek olduğu ancak geç gelmesi durumunda doğrudan Ommer Otel´de gerçekleştirilecek olan Kayseri Ticaret Odası´nın 120. Gurur Yılı etkinliğine iştirak ederek ilimiz iş dünyasına sesleneceği, buradaki etkinliğin ardından ise Flamingo Delux´de gerçekleştirilecek olan düğüne iştirak edip nikah şahitliği yaptıktan sonra ilimizden ayrılacağı öğrenildi?
Düğüne kabinenin 8 üyesi bakanla birlikte başkentten 100´ün üzerinde milletvekilinin iştirak ederek Bakan Elitaş´ın mutluluğuna ortak olacağı öğrenildi.
Haber: Ceyhun Üsten




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —