Tarih: 24.02.2019 21:17

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KAYSERİ´DE

Facebook Twitter Linked-in

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, miting için geldiği Kayseri´de havaalanı yolunda vatandaşları selamladı. Yol kenarında atıyla boyacı mahallesinden gelen bir vatandaş 30 km geldiğini belirterek Erdoğan´ı selamladı.

Yol güzergahında   kalabalık vatandaş  tarafından beklenen Erdoğan, otobüs içerisinde halkı selamlayarak çeşitli hediyeler dağıttı.

Erdoğan´ın gelişi öncesinde atıyla Erkilet boyacı mahallesinden sabahın erken saatlerinde yaklaşık 30 km yol geldiğini belirten Hayrettin Çakır Cumhurbaşkanımız Erdoğan´ı görmek için evimden sabah namazını kıldım yola çıktım sadece cumhurbaşkanımızı görmek ve el sallamak için geldim o başbakan olduğunda ben çobandan şimdi ağa oldum mal sahibi oldum el sallayıp köyümü geri döneceğim dedi.

Yurt dışından memleketi Kayseri´ye gelen gurbetçi Abdulbaki Tanrıseven´de cumhurbaşkanı Erdoğan´ı yol kenarında kitap okuyarak bekledi. Tanrıseven fırsatı değerlendirmek istedim ailecek cumhurbaşkanını bekliyoruz bizler onu çok seviyoruz başarılarının devamını diliyorum dedi.

4 yaşındaki gurbetçi Mislina Tanrıseven´de Cumhurbaşkanı Erdoğan´ı dua etti.

Havaalanı yolundaki vatandaşları selamlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vatandaşlara çeşitli hediyeler vermeyi ihmal etmedi Erdoğan daha sonra miting alanına geçti.

HABER:  SÜLEYMAN ERDOĞAN


Kayseri Haber Gazetesi Video Haber


(24 Şubat 2019) CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KAYSERİ´DE
VATANDAŞLAR HAVALANI YOLUNDA KARŞILADI

Kayseri Haber Gazetesi

Orjinal Habere Git

— HABER SONU —