Tarih: 31.07.2016 22:09

CUMHURBAŞKANI´NIN OĞLU ERDOĞAN:

Facebook Twitter Linked-in

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın oğlu Bilal Erdoğan, darbe girişimi gecesi neler yaşadıklarına dair açıklamalarda bulundu. Bilal Erdoğan, "Hemen kendimizi olabilecek en kötü şeye hazırladık. Zaten babadan öğrendiğimiz de hep onlara hazırlıklı olmak. Cumhurbaşkanımız bizi o şekilde hazırladı. Allah ondan razı olsun" diye konuştu.
Atlı Okçuluk Şampiyonası için Kayseri´ye gelen Bilal Erdoğan´ı Kayseri Erkilet Havalimanı´nda Ak Parti İl Başkanı Cahit Özden tarafından karşıladı. Buradan, Kayseri Büyükşehir Belediyesi´ne ait Anadolu Harikalar Diyarı´na giden Bilal Erdoğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in ev sahipliğinde Kayseri Sofrası´nda kahvaltı yaptı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Vali Süleyman Kamçı, Ak Parti Kayseri milletvekilleri Taner Yıldız, İsmail Tamer ve Hülya Nergiz Atçı´nın da bulunduğu kahvaltıda sucuk, pastırma ve yöresel yiyecekler yenildi.
Bünyan İlçesi´nde düzenlenen Türkiye Atlı Okçuluk Şampiyonası´nın finallerini izlemeye gelen Bilal Erdoğan, 15 Temmuz darbe gecesi neler yaşadığına dair açıklamalarda bulundu. Bir gazetecinin "15 Temmuz gecesi neler yaşadığınızı anlatır mısınız?" sorusuna Bilal Erdoğan şu yanıtı verdi: "Hemen kendimizi olabilecek en kötü şeye hazırladık. Zaten babadan öğrendiğimiz de hep onlara hazırlıklı olmaktı. Cumhurbaşkanımız bizi o şekilde hazırladı. Allah, ondan razı olsun. Şunu da gördük, asıl koskoca, büyük Türk ailesinin birer ferdi olarak, kaderini artık bu memleketin, bu toprakların kaderine bağlamış insanlar olarak, bütün milletin o şekilde yetiştiğini görmek bizleri onurlandırdı, gururlandırdı. Elhamdülillah bu millet, bu topraklara nasıl sahip çıkacağını, dışarıdan gelebilecek hangi hayasız taarruz olursa olsun, sahip çıkacağını da göstermiş oldu. O gece bütün sıkıntılarıyla Elhamdülillah geride kaldı. Şimdi hem Türkiye´de böyle şeylerin tekrarlanmaması için gerekli yapısal değişikliklerin, büyük ciddi adımların atılması zamanı. H



31 TEMMUZ 2016 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —