DADALOĞLU DERNEĞİ

DADALOĞLU DERNEĞİ

ŞENLİKLERİ İPTAL ETTİ

Dadaloğlu Derneği her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği şenlikleri, bu yıl PKK´nın saldırılarında şehit olan kişilere saygı için iptal ettiğini duyurdu.
Dadaloğlu Dernek Başkanı Bekir Arık, hizmet binasında gerçekleştirdiği basın toplantısında her yıl düzenledikleri ?Dadaloğlu Şenlikleri´ni bu yıl şehit haberlerinin gelmesi üzerine iptal ettiklerini duyurdu. Milletimiz şehitlerine ağlarken biz bayram yapamayız diyen Başkan Arık şunları söyledi;
?Burda toplanmamızın amacı bildiğiniz üzere her sene Tomarza Dadaoğlu mahallesinde yapılan uluslar arası ve ulusal olarak yapılan, bu sene 5-6 Eylülde yapmayı planladığımız. Dadaloğlu şenliklerini bu sene yapamayacağımızı sizlerle paylaşmak üzere buradayız.Bu kararı Dadaloğlu Derneği , Dadaloğlu Vakfı , Talas Avşar Türkmenleri Derneği ile birlikte aldık.Bu karar ve iptal gerekçelerimiz Tomarza Belediyesi ve Tomarza kaykamamlığı ile paylaşılmıştır. Şenlikleri yapmama gerekçemiz son günlerde artan terör olaylarında şehit olan askerlerimiz ve polislerimizdir. Malumunuz son zamanlarda artan terör olaylarında çok sayıda asker ve polislerimiz şehit olmuştur. Memleketimizin dört bir yanında şehitlerimizin acısı yaşanırken bizim şenlik festival düzenlememiz bizim mensubu oldugumuz millet şuuruna uygun değildir. Bizler bütün şehitlerimizin acısını yüreğimizde derinden hissediyoruz. Şehit olan tüm güvenlik güçlerimize Allahtan rahmet diliyor Ailelerine sabır diliyoruz. Teröristleri şiddetle kınıyor, terör olaylarının bir an önce bitirilmesini temenni ediyoruz.?
HABER: M. EMRE KİPMAN



“19 Mayıs milletimiz ve ülkemiz için gelecek adına atılan tarihi bir adımdır”
“Gençlik Yürüyüşü” Etkinliği gerçekleştirdi
Özel çocuklara "QR kodlu" koruma
"Güçlü Türkiye gençlerimizle gücüne güç katacak"
Başkan Yalçın: “19 Mayıs Türkiye Cumhuriyeti tarihinin önemli köşe taşlarından biridir”
Kayseri Üniversitesi 6 yaşında
Başkan Özdoğan: “Hacılar’da mozzarella peyniri üretilecek”
Başkan Yalçın’ın tarihi adımı ses getirdi
"Müzelerimiz 18 Mayıs'ta ücretsiz gezilebilecek"
Başkan Çolakbayrakdar’dan KOCAFEST'e davet
Melikgazi Belediyesi’nden nitelikli kurban pazar yerleri
“Eğitimlerle vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunuyoruz”
Başkan Büyükkılıç'a "SGK Haftası" ziyareti
Ulaşım AŞ'den yerli üretim ile yüzde 83'lük tasarruf
Büyükkılıç, İl Emniyet Müdürü Aydın’ı ağırladı