Dener Grup'tan firmalara 50. yıl desteği

Dener Grup

Kuruluşunun 50. yılını kutlayan Dener Grup, DenizLeasing ile sanayi sektörünü desteklemeye yönelik anlaşma imzaladı.

Dener Grup, DenizLeasing ile yaptığı anlaşma ile kendilerinden CNC alacak firmalara, 36 ay vade ve sıfır faiz avantajıyla, yüzde 25 peşinatlı ödeme ve euro geri ödeme şartlarıyla finansman desteği sağlayacak. 

Dener Grup Üst Yöneticisi (CEO) Cemal Dener, şirket binasındaki imza töreninde, yaptıkları anlaşmayla, farklı sektörlerde faaliyet gösteren işletmelerin rekabet güçlerini artırabilmeleri ve üretim verimliliklerini optimize edebilmeleri için yenilikçi çözümler sunmaya yönelik adım attıklarını söyledi. 

Dener, şöyle konuştu: “1974’te başlayan üretim sevdamız ilkler ve başarılarla bu yıl 50. yılına ulaştı. Bugün 1 milyon 300 bin metrekare açık, 155 bin metrekare kapalı alanda 2 Ar-Ge merkezi ve 700 kişilik uzman teknik kadro ile ülkemiz için değer üretmeye devam ediyoruz. 100’ün üzerinde ülkeye yaptığımız ihracatla hem ülkemize döviz girdisi sağlıyor hem de dünyanın dört bir yanına yerli ve milli yüksek teknoloji ürünlerimizi ulaştırarak Türk makine sektörünü en iyi şekilde temsil ediyoruz. Dener Makine olarak makina sanayisinde Türkiye'nin en büyük üretim tesisinde, yerli ve milli üretimle ülke sanayisine, ekonomisine ve istihdamına katkı sağlamaktan dolayı gururluyuz.Ülkemizin üretim sanayisini desteklemek adına DenizLeasing ile bir protokol imzaladık. Gerçekleştirdiğimiz iş birliği sayesinde, şirketimizden CNC alacak firmalara, 36 ay vade ve sıfır faiz avantajıyla, yine yüzde 25 peşinatlı ödeme ve euro geri ödeme şartlarıyla finansman desteği sağlanacak. Böylece farklı sektörlerde faaliyet gösteren işletmeler, rekabet güçlerini artırabilecek. Üretim verimliliklerini optimize edebilecek ve daha yenilikçi çözümler sunabilecek. 50. yılımızda DenizLeasing ile yaptığımız bu iş birliğinin ülke ekonomisine önemli katkı sağlayacağına, yerli ve milli üretimi destekleyip istihdamı artırmaya yardımcı olacağına gönülden inanıyorum. Bu kapsamda Denizleasing’e ve tüm çalışanlarına, değerli müşterilerimize, tedarikçilerimize ve iş ortaklarımıza ve Dener Makine ekibimize şükranlarımı sunuyorum.” 

DenizLeasing Genel Müdürü Burak Koçak da iş birliğine ilişkin, “DenizLeasing olarak ülkemizin ekonomik gelişimine katkı sağlayan ihracatçı ve üretici firmaların ihtiyaçlarını finanse etmek önceliklerimiz arasında yer alıyor ” dedi. Koçak, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “İstihdam ve ihracat girdisi olarak dönecek, üretimi destekleyecek makine ekipman yatırımlarına ise şirket politikamız doğrultusunda pozitif ayrımcılıkla yaklaşıyoruz. Sektörün önde gelen şirketleri arasında bulunan, aynı zamanda ülkemiz ve dünya sanayisine büyük katkılar sağlayan Dener Makina’nın ürünlerinin finansmanını destekleyerek, önemli bir iş hacmi yaratacağımıza inanıyoruz. Bu vesileyle, Dener Makina’nın 50. yılını kutluyor, iş birliğimizin ülkemiz için hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum.” 

İş birliği protokolü, konuşmaların ardından, DenizLeasing Genel Müdürü Burak Koçak, Dener Grup CEO’su Cemal Dener ve DenizBank Kayseri Ticari Merkez Şube Müdürü Muhammet Ali Keskendir tarafından imzaladı.



Dener Grup'tan firmalara 50. yıl desteği

Yeni Akıllı Cep Telefonu OVION, Kayseri OSB yönetimine tanıtıldı

"OVP’deki hedeflere için sanayicilerimiz desteklenmeli"

"Kayseri’nin Nisan ayı ihracatında düşüş yaşandı"

Nisan ayında 280 milyon 249 bin dolar ihracat yapıldı

İstihdam Fuarı kapılarını açıyor

"Mart ayında 159 ülkeye 323 milyon 447 bin dolar ihracat yaptık"

"Kayseri’nin ihracatı aylık bazda artmaya devam ediyor"

Başkan Büyüksimitci: "Kayseri’nin yıllık ihracatı yüzde 17,7 oranında arttı"

Başkan Gülsoy: Şubat ayında 143 ülkeye 314 milyon 61 bin dolar ihracat yaptık"

"Suriyeliler gidince batacaksak bugün gitsinler batalım"

“Kayseri pastırması AB coğrafi işaret tescili alan 22’nci ürün olacak”

“İstihdamdaki artış, üretimi ve ihracattaki artışı tetikleyecektir”

Aralık ayında 150 ülkeye 308 milyon 759 bin dolar ihracat yaptık”

Tomarza'nın kabak çekirdeğinin pazarı genişleyecek

Erciyes Kayak Merkezi İngilizlerin dikkatini çekiyor