DİYANET-SEN`DE AÇILIŞ HEYECANI

DİYANET-SEN`DE AÇILIŞ  HEYECANI

Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası Kayseri Şubesi yeni hizmet binasının açılışını dualarla gerçekleştirdi. Diyanet-Sen Genel Başkan vekili Hacıbey Özkan`ın hazır bulunduğu açılış töreninde, ilahiler okunup dualar edildi... Törende konuşan Diya

Gavremoğlu mahallesi Erşen Apartmanına taşınan Diyanet - Sen Kayseri Şubesi açılış töreni düzenledi. Törene, Diyanet - Sen Genel Başkan Vekili Hacibey Özkan, Memur - Sen İl Temsilcisi Aydın Kalkan, Diyanet – Sen Kayseri Şube Başkanı İrfan Kaşıkçıoğlu ve çok sayıda Diyanet - Sen üyesi katıldı.

Törende konuşan Diyanet-Sen Kayseri Şube Başkanı İrfan Kaşıkçıoğlu;"10 yıldır yetkili ve etkili sendika olarak Kayseri`de 1800 civarında üyemizle hizmet etmekteyiz. Bizim gönlümüzden geçen, Yunus`un da dediği gibi "gelin canlar bir olalım" düsturuyla çalışıp, rahmetli genel başkanımız Ahmet Yıldız`ın sözleriyle "sen yoksan, bir eksiğiz" felsefesiyle çalışma gayreti içerisindeyiz. Önümüzdeki Mayıs ayına kadar 200 üyeye ulaşmayı hedeflemekteyiz." ifadelerini kullandı.

Diyanet - Sen Genel Başkan Vekili Hacibey Özkan ise, "Din görevlisine hizmet dine hizmettir. Hak kutsaldır. Hak aramakta kutsaldır. Biz sadece sarık ve cübbelerimizle değil görüş ve önerilerimizle halka öncülük etmeliyiz. Bizler Diyanet - Sen olarak yeni hizmet binamızın açılışında duyduğumuz derin mutluluğu, özveriyi sizlerle yaşamaya devam edeceğiz" dedi.



Antika Pazarı

Mondi Home satışa çıktı

Başkan Palancıoğlu çölyak hastaları ile

TBMM’de gündem oluşturdu

E38'den Anneler Günü'nde annelere özel indirim

Pınarbaşı'ya mahalle mahalle tarımsal hizmet

"Hacılar'da taşkın riskini bertaraf edeceğiz"

AB hibesiyle güneş enerji santrali

İldem'de yollar daha konforlu hale getirildi

Şirintepe Akıl Küpü Kütüphanesi ve İkinci Bahar Evi açılıyor

Talaslı kursiyerlerden huzurevine ‘Anneler Günü’ ziyareti

İstihdam Fuarına ücretsiz ulaşım desteği

Erciyes gündoğumu büyüledi

Öğretmenler 2 gün iş bırakacak

Yahyalı ilçe sakinleri Vali Çiçek ve Başkan Büyükkılıç'ı bağrına bastı

Tanıtım Fuarı'nda öğrencilerle iç içe