Tarih: 25.12.2017 16:22

DOLANDIRICILAR

Facebook Twitter Linked-in

Geçtiğimiz Ekim ayında ilimizde  gerçekleşen bir dolandırıcılık olayında  kendilerini   kendilerini  polis  ve savcı olarak tanıtarak  bir vatandaşın 140 lirasını  gasp eden 3 dolandırıcı, oluşturulan özel ekibin  titiz çalışması ve sıkı takibi sonucu  İstanbul, Ankara ve Gaziantep´te  yakalanarak demir parmaklıklar ardına gönderdiler?

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde kendilerini polis ve savcı olarak tanıtarak, bir vatandaşı 140 bin TL dolandıran 3 dolandırıcı, oluşturulan özel ekiplerin çalışmaları ile yakalandı.

Geçtiğimiz Ekim ayında  A.Y. isimli şahsı arayarak kendilerini polis ve savcı olarak tanıtan ve 140 bin TL dolandıran dolandırıcılarla ilgili olarak yürütülen soruşturma çerçevesinde 3 ayrı özel ekip kuruldu.

Yürütülen soruşturmada para yatırılan hesapların sahiplerinin İstanbul, Gaziantep ve Ankara´da ikamet ettiği belirlendi. Kayseri İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri ile koordineli olarak çalışan 3 özel ekibin yaptığı operasyonda İstanbul´da bulunan T.C.A., Gaziantep´te bulunan M.M. ve Ankara´da bulunan İ.L. yakalanarak gözaltına alındı.

Zanlılardan T.C.A.´nın SEGBİS ile alınan ifadesi sonrasında İstanbul´da çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı, M.M. ve İ.L. isimli zanlıların ise haklarında yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edildikleri bildirildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —