Tarih: 24.02.2019 20:19

DURMAK YOK YOLA DEVAM

Facebook Twitter Linked-in

Spor Toto Süper Lig´in 23. hafta maçında Atiker Konyaspor´a deplasmanda konuk olan İstikbal Mobilya Kayserispor, ikinci yarıda bulduğu golle sahadan 1-0´lık skor ve 3 puan ile ayrılarak puanını 31´e yükseltti.

Süper Lig´de 23.hafta mücadelesinde Konyaspor´a konuk olan İstikbal Mobilya Kayserispor, ilk yarısını 0-0 tamamladığı maçtan Deniz Türüç´ün attığı golle 1-0 galip ayrılarak haftayı 3 puan ile tamamladı.

Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu´nda oynanan karşılaşmaya her iki takımda istekli başladı. 25. dakikada orta alandan gelişen Atiker Konyaspor atağında ceza sahası dışında topla buluşan Jevtovic´in şutu az farkla auta çıktı. 39. dakikada sağ kanattan Deniz´in ceza sahasına yaptığı ortayı Kravets kafasıyla indirirken bu topa hareketlenen Chery, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ancak ofsayt gerekçesiyle gol değeri kazanmadı. İlk yarının son düdüğü ile birlikte taraflar devre arasına 0-0´lık eşitlikle girdiler.

İkinci yarıya daha kontrollü başlayan taraf Kayserispor oldu. 21.dakikada Lopes´in sağ kanattan ortasında ceza sahası içerisinde iyi yükselen Umut Bulut´un kafa vuruşunda meşin yuvarlak üstten auta çıktı. 52. dakikada Deniz Türüç´ün sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içerisinde topa iyi yükselen Kravets´in kafa vuruşunda meşin yuvarlak az farkla üstten auta çıktı. 55.dakikada Deniz Türüç´ün ara pasıyla kaleci Serkan ile karşı karşıya kalan Kravets´in şutunda top yandan auta çıktı. Kayserispor aradığı golü 59.dakikada buldu. Bu dakikada Şamil Cinaz´ın ortasına ceza sahası içerisinde bulunan Deniz Türüç´ün gelişine vuruşunda Filipovic´in bacağına çarpan top ağlarla buluştu ve takımını 1-0 öne geçiren isim oldu. 80.dakikada ceza sahası içerisine giren Lopes´in sert şutunu kaleci Serkan kurtardı. 82.dakikada Fofana´nın pasıyla ceza yayı üzerinde topla buluşan Mücahit Can Akçay´ın sert şutunu kaleci Lung kurtardı. 90 dakikanın sonunda ise 3 puanın sahibi Kayserispor oldu. Kayserispor puanını 31´e yükseltirken, 31 puanlı 3 takım arasında averaj farkı ile 10.sıraya yerleşti.

Kayserispor sezonun 24.haftasında ise 2 Mart Cumartesi günü saat 16.00´da kendi saha ve seyircisi önünde Beşiktaş´ı konuk edecek.

Haber: Mustafa GÜRBÜZ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —