EĞİTİM BİR SEN GENEL BAŞKANI YALÇIN,

EĞİTİM BİR SEN GENEL BAŞKANI YALÇIN,

EĞİTİMDEKİ KAT SAYI ADALETSİZLİĞİ TARİH OLDU ...

EĞİTİMDEKİ KAT SAYI ADALETSİZLİĞİ TARİH OLDU

Eğitim Bir Sen Kayseri 1 Nolu Şube Ekim ayı genişletilmiş il divan toplantısı yapıldı. Toplantıya Eğitim bir sen Genel Başkanı Ali Yalçın´da katıldı. Toplantıda konuşan Yalçın, eğitimdeki katsayı adaletsizliği, din eğitiminin seçmeli hale geleceği gibi konular artık tarih oldu diye konuştu.

Programın açılış konuşmasını yapan Eğitim Bir Sen Kayseri Şubesi Başkanı Aydın Kalkan, 2016´dan beri Kayseri´de yetkili  sendika olduklarını söyledi. Kalkan, şöyle konuştu. "Aldığımız güç ve cesaretle yollara revan olduk. Seferimize ise hep beraber devam ediyoruz. Mescid-i Aksa´yı düşünde gören ruhtan besleniyor. Arakan´ın acısını ise yüreğimizde hissediyoruz. Adını bile duymadığımız ülke yetimlerinin masum yüzlerine tebessüm olmaya çalışıyoruz. Kayseri Eğitim Bir Sen olarak 2016´dan beri Kayseri´de yetkili bir sendikadır.

Eğitim Bir Sen Genel Başkanı Ali Yalçın´da yıllar önce  eğitimdeki katsayı adaletsizliği, din eğitiminin seçmeli hale geleceğini ve istenirse bütün okullarda Kuran-ı Kerim dersinin okutturabileceğini okullarda mescit açılabileceği gibi konuların tarih olduğunu belirterek şöyle konuştu.

Memur-sen. Sendikacılık olarak şimdiye kadar ortaya koyduğumuz kalite bu ülkede bir baharın mümkün olması noktasında yeni bir başlangıca vesile olur. Bundan 10 yıl önce birileri çıksa ve deseydi ki müsavvir ve mütekebbir bir edayla 1000 yıl sürecek diyen kudretli güya sözüm ona insanların tehdit savurduğu ve olanca gücüyle karabasan gibi çöktüğü bir iklimin çok fazla sürmeyeceği, 10 yıl sonra dağılacağı, üniversite kapılarından turnikelerin söküleceğini kat sayı adaletsizliğinin gideceğini din eğitiminin seçmeli hale geleceğini ve istenirse bütün okullarda Kuran-ı Kerim dersinin okutturabileceğini okullarda mescit açılabileceğini öğrencilerin ibadet hürriyetini alabileceğini 8 yıllık kesintisiz eğitim dayatmasının tarih olabileceği milli güvenlik dersi gibi biri bizi gözetliyor kameralarının okullardan sökülüp atılarak vesayetin tar u mar edileceğini kadınları kategorize edip kapalı ya da açık fark etmez onun kimliğine saygı duymak lazım ama onu fark edenlerin onları kategorize edip birbirine düşman ettiği bir zeminin kamusal alan yalanının 12 milyon 300 bin imzayla ana muhalefetin oy oranından  1 milyon fazla iradeyle bir kamyon imzayla hükümetin önüne konup tarihin değiştirileceğini kamuda memurların Cuma namazına gidebilecek şekilde din hürriyetlerinin verileceği ve mesai baskısının kenara konulacağını bundan 10 yıl önce söyleseler kahinlik yapıyorsun uykuda fazla kalmışsın derlerdi. 



Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı