Tarih: 05.03.2018 16:00

EĞİTİM BİR-SEN´DEN ZEYTİN DALI OPERASYONUNA

Facebook Twitter Linked-in

Eğitim Bir-Sen Kayseri Şubesi tarafından Afrin´e yönelik başlatılan zeytin dalı operasyonuna destek vermek amacıyla bayrak seferberliği başlatıldı.

Eğitim Bir-Sen Kayseri Şubesi tarafından Afrin´e yönelik başlatılan zeytin dalı operasyonuna destek vermek amacıyla başlatılan bayrak seferberliği kapsamında, vatandaşlara 5 bin adet Türk bayrağı dağıtıldı. Cumhuriyet Meydanı´nda vatandaşlara bayrak dağıtan Eğitim Bir-Sen Kayseri Şube Başkanı Aydın Kalkan, ?Afrin´de şehit olan Mehmetçiklerimiz için Memur-Sen olarak bugün Cumhuriyet Meydanında 5 bin tane bayrak dağıtımı yapacağız. Sendika olarak Kayseri´de bayrak seferberliği başlatıyoruz. Önümüzdeki hafta 12 Mart İstiklal Marşı´nın kabul günüdür. Yine 18 Mart ise Çanakkale Deniz Zaferinin 103´üncü yıldönümü dolayısıyla bu etkinliğimizi gerçekleştiriyoruz? ifadelerini kullandı.

Kalkan, ?Afrin´deki Mehmet´imizin, şehitlerimizin ve Türk Silahlı Kuvvetlerimizin yanında olduğumuzu bir kez daha buradan vurgulamak istiyoruz. Şehitlerimize Allah´tan rahmet, gazilerimize şifalar diliyoruz. Biliyorsunuz 41 tane şehidimiz var. İnşallah şehit sayımız artmadan terör yuvaları biran önce temizlenir? diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —