ELAZIĞ DEPREMİ ETKİNLİKLERE GÖLGE DÜŞÜRDÜ

ELAZIĞ DEPREMİ ETKİNLİKLERE GÖLGE DÜŞÜRDÜ

ETKİNLİKLER İLERİ TARİHE ERTELENDİ

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde yaşanan ve 22 kişinin hayatını kaybettiği 6,8 büyüklüğündeki deprem nedeniyle yurt genelinde bir çok kutlama ve etkinlik ertelenirken; ilimizde de ‘Türkü Dağarcığı’, ‘Beyaz Kuruşun’ tiyatro oyunu ve ‘Sucukla Patla’ etkinliği ileriki bir tarih de gerçekleştirilmek üzere ertelendi.

22 kişinin hayatını kaybettiği merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki deprem yurt genelinde hafta sonu gerçekleştirilmesi planlanan bir dizi etkinlik ve kutlamaya gölge düşürdü.

Etkinlikler ileriki tarihlere ertelenirken bu kapsamda ilimizde de Erciyes AŞ tarafından Erciyes Kayak Merkezi Tekir Kapı'da yarın gerçekleştirilecek sucuk yeme yarışması "Sucukla Patla" etkinliği ertelendi.

Çanakkale Savaşı Şehit ve Gazi Yakınları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği öncülüğünde, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğün Salonunda sahnelenecek "Beyaz Kurşun" adlı tiyatro oyunu da ileriki günlerde izleyiciyle buluşacak.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Türk halk müziği konseri, Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki deprem nedeniyle ertelendi.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığından yapılan açıklamada, kentteki kültür sanat faaliyetleri kapsamında Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi'nde bugün gerçekleştirilmesi planlan "Türkü Dağarcığı" konserinin, ileriki günlerde izleyiciyle buluşacağı duyuruldu.

Açıklamada, "Kayseri Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı bünyesinde kurulan Türk Halk Müziği Korosu tarafından bu akşam gerçekleştirilmesi planlanan konser, Elazığ Sivrice ilçesinde meydana gelen deprem sebebiyle ertelenmiştir. Yaşanan afette hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz." ifadeleri yer aldı.



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”