EMEKLİLER YİNE DERTLİ

EMEKLİLER YİNE DERTLİ

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Kazım Büyükbahçeci düzenlediği basın toplantısında İntibak Yasası için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti. Geçinemeyip mecbur kaldıkları için çalışan emekli arkadaşlarımızın aylıklarından kes

Geçen hafta Meclis Komisyonlarında görüşülüp yasalaşan İntibak Yasası'ndan dolayı Çalışma ve Sosyal Güvenlik bakanı Faruk Çelik ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a katılarından dolayı teşekkür eden Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Kazım Büyükbahçeci, Muayene katkı paylarının kaldırılmasını söyledi.

Geçinemeyip mecbur kaldıkları için çalışan emekli arkadaşlarımızın aylıklarından kesilen Sosyal Güvenlik Destek Primi kaldırılmasını talep ediyoruz” diye konuşan Büyükbahçeci,”Muayene katkı paylarının kaldırılmasını talep diyoruz. Bütün emeklilerimiz için ödedikleri prim gün sayısına göre günün koşullarını içeren bir taban aylığı belirlenmesini talep ediyoruz” dedi.


2013 Ocak ayında ödenmesi ön görülen intibak farklarının biran önce ödenmesini beklediklerini hatırlatan Başkan Kazım Büyükbahçeci, Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği olarak yaşanan süreçte büyük mücadeleler verdiklerini ifade etti.

Çalışma Bakanı Faruk Çelik ile yasanın geçmesi için sürekli birebir görüşmeler yaptıklarını ve emeklilerin taleplerini ilettiklerini ifade eden Büyükbahçeci Bu çalışmalarımız sürekli devam edecektir. Emeklilerimiz için elimizden geleni yapıyoruz, yapacağız. Emeklilerimiz Düvenönündeki Dernek Binamıza uğrayarak yaklaşık olarak intibak yasasından alacağı farkı öğrenebilirler. Emeklilerimiz Derneğimize uğrayarak her türlü konuda bilgi alışverişi yapabilirler. Bu vesile ile 8 Mart Kadınlar Gününü kutluyorum. Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği olarak emeklilerimize sağlık sıhhat ve iyi günler diliyoruz” dedi.



Başkan Yalçın’ın tarihi adımı ses getirdi
"Müzelerimiz 18 Mayıs'ta ücretsiz gezilebilecek"
Başkan Çolakbayrakdar’dan KOCAFEST'e davet
Melikgazi Belediyesi’nden nitelikli kurban pazar yerleri
“Eğitimlerle vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunuyoruz”
Başkan Büyükkılıç'a "SGK Haftası" ziyareti
Ulaşım AŞ'den yerli üretim ile yüzde 83'lük tasarruf
Büyükkılıç, İl Emniyet Müdürü Aydın’ı ağırladı
Başkan Büyükkılıç, dev istihdam fuarını ziyaret etti
Talas Belediyesi'nde vergi mesaisi
Kayseri’de havalar ısınacak
Kayseri Kariyer Merkezi Projesi ile 5 bin 757 kişi iş buldu
“Geri dönüşümle geleceği ve doğayı koruyoruz”
Gençlik Haftası Kayseri’de dolu dolu geçecek
“Başkan Yalçın bize özgürlüğümüzü verdi”