Tarih: 07.10.2015 17:55

EN GÜÇLÜ ADAY ALPAY ÖZALAN

Facebook Twitter Linked-in

   PTT 1. Lig´de aldığı kötü sonuçlar nedeniyle takımı çalıştırmayı bırakan Alaaddin Demirözü´nden boşalan teknik direktörlük koltuğu için arayışlar devam ediyor. Mavi-siyahlı yönetimin, Alpay Özalan başta olmak üzere Erkan Sözeri ve Levent Eriş için görüşmelere başladığı öğrenildi.
Kayseri Erciyesspor´da Alaaddin Demirözü´nden boşalan teknik patronluk koltuğuna arayışlar devam ediyor. Eski milli futbolcu ve son zamanlarda özel bir kanalda yorumculuk yapan Alpay Özalan ile görüşmeleri sıklaştıran mavi-siyahlı yönetimin, bu isim üzerinde ısrarcı olduğu öğrenildi.
Özalan cephesinden henüz net bir yanıt gelmemesine karşısın, mavi-siyahlı yöneticilerin Özalan´dan olumsuz yanıt gelmesi halinde alternatif isimlerle görüşeceği duyuruldu. Bu isimler arasında ise Balıkesirspor´dan ayrılan Erkan Sözeri ve Bucaspor´dan istifa eden Levent Eriş oldu.
Teknik patronluk koltuğu için en güçlü isim ise Alpay olarak belirlendi. Alpay´ın kariyeri ise şöyle; 1992-1993 sezonunda Altay´da forma giydi. Gösterdiği başarılı performanstan dolayı ertesi sezon Beşiktaş´a transfer oldu. 6 sezon boyunca Beşiktaş´ta forma giydi ve 1 Türkiye Ligi Şampiyonluğu, 2 Türkiye Kupası sevinci yaşadı. 1999 senesinde Fenerbahçe´ye transfer oldu ve bir sezon burada top koşturdu. 2000 Avrupa Futbol Şampiyonası´nda oynadığı iyi futbol ile 2000-01 sezonu başında Aston Villa´ya transfer oldu. 4 sezon boyunca adada başarılı performans sergiledi. Ancak 2004 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde oynanan Türkiye-İngiltere maçında, David Beckham ile yaşadığı gerginlik sonucu kulübünden ayrılmak zorunda kaldı ve Güney Kore´nin Incheon United takımına transfer oldu. Aynı sezon içerisinde Japonya´nın Urawa Red Diamonds takımına geçti. Asya´da yılın defans oyuncusu seçildi. Alpay Özalan daha sonra oynadığı yedi maçta üç kırmızı kart gördü. Japon kulübü Alpay´ın disiplin sorunları nedeniyle yapılan sözleşmeyi iptal etti. Urawa Red Diamonds takımından ayrıldıktan sonra, 2005-2007 yılları arasında Almanya´nın 1. FC Köln takımında oynadı.
Teknik direktörlük konusunda ise Erciyesspor ile ilklere imza atacak olan Alpay´ın en kısa sürede kulübe kararını bildirmesi bekleniyor.



7 EKIM 2015 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —