YAPIYORMUŞ GİBİ YAPMAYACAĞIZ
Enerji ve Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, ?Koalisyon kurmada CHP ve MHP´de yoğunlaştık? dedi.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Temmuz ayı danışma meclisi toplantısına katıldı. Melikgazi Belediyesi Konferans Salonu´nda gerçekleştirilen toplantıya, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Mehmet Özhaseki, Hava Talay Çalış, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahid Özden, ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı´nın okunmasının ardından bir konuşma yapan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, seçim sonrasına değindi. Bakan Yıldız, ?Seçimden sonra milli irade böyle oluştu. Hep beraber koşturduk. Sonuç, başımızın tacı dedik. Buradan teşhisleri koyduk ve tedavilere başladık. Bir mesaj aldık ve o mesajı bütün gönüldaşlarımızla beraber değerlendiriyoruz. Bir kısım partiler gibi davranmayacağız. Vatandaşımız ne söylediyse doru şekilde anlamak lazım. Hükümet kurma tarafları olan bir iştir. İdeali yoktur. Burada karşılıklı birbirini anlama v doğruları koymakla alakalı bir iştir. Bir parti kendi doğrularından bahsederse o tek başına iktidar olan bir partidir. Biz bunun farkındayız? dedi.
Yıldız, ?Biz yapıyormuş gibi yapmayacağız. Bu ülkenin idaresine konulan iradeyi güçlendirmek için yapacağız. Milletimiz bizden hükümette olmamızı istiyor. 1´inci parti çıkmışız. Bir tanesi ?ben yüzde 13-16 oy aldım´ diyor. AK Partinin kendisinden sonra gelen parti ile arasındaki oy farkı bu. Biz temsil ettiğimiz 20 milyon seçmenimizle buradayız. Kendi tabanımıza haksızlık yaptırmayız? ifadelerini kullandı.
?KOALİSYON KURMADA MHP VE CHP´YE YOĞUNLAŞTIK?
?Koalisyon kurmada MHP ile CHP´ye yoğunlaştık´ diyen Bakan Yıldız, ?Ön şart enflasyonuna da değinen Bakan Yıldız, ?Ortada ön şart enflasyonu var. Bu sürece itina göstermeye borçlu olan sadece AK Parti değildir. Diğer partilerde ellerinden geleni yapmaları gerekir. Koalisyon kurmada MHP ile CHP´ye yoğunlaştık. Vatandaşımız bunu dikkatle takip ediyor. Milli Savunma Bakanlığı´nı HDP´ye verdiniz. Türkiye buna ne der? İnsanların art niyetli olduğu o PKK terörü ile Milli Savunma Bakanlığı´nı yan yana getirebilir misiniz? Buna HDP bile güler? diye konuştu.
Kayseri Şeker, 2025 üretim yılı kapsamında çiftçilere 4. söküm avansı olarak 200 milyon 727 bin TL ödeme yaptı. Toplam destek 672 milyon TL'yi geçti. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Girişimcilik Zirvesi’nde gençlerle buluşarak Kayseri’nin girişimciliğin merkezi olduğunu söyledi.
Kayseri’de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 930 paket bandrolsüz sigara ele geçirildi.
Kayseri’de jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda Roma dönemi mezar steli ele geçirildi.
Hacılar Belediyesi; yöresel kültür mirasının korunarak gelecek nesillere aktarılması amacıyla Hacılar bezinin coğrafi işaret almasına yönelik başlattığı çalışmaları kararlılıkla sürdürüyor.
Gelişim Ligi U-19 Kategorisi 8. Grup’ta 13. hafta karşılaşmasında Talas Belediyespor, Kayseri’de konuk ettiği Adana 01 FK’ya 3-1 mağlup oldu.
Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde masa sandalye üretimi yapan atölyede çıkan yangın ekipler tarafından söndürüldü.
Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan; Özvatan programı kapsamında ilçede bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.
Melikgazi Belediyesi ilçe genelinde estetiği bozan ve güvenliği tehdit eden metruk yapıları ortadan kaldırıyor. 2025’te yaklaşık 100 yapının yıkımı gerçekleştirilirken son 6 yılda toplam 2 bin 523 metruk yapı için işlem uygulandı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Sokak Sağlıklaştırma Projeleri için sağlanan destekler ile Bünyan'a ekskavatör hibesi edildiğini açıkladı.
Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden Erciyes’te, yağan kar ve suni karlama çalışmalarıyla birlikte kayak sezonu resmen başladı. Sezonun açılmasıyla çok sayıda kayaksever Erciyes’e çıkarak pistlerde hasret giderdi.
Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, geleceğin teknolojiyi en çok kullananların değil, teknolojiyi insani değerlerle en iyi harmanlayanların olacağını söyledi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatıyla, Kayserispor’un iç saha maçlarında tramvaylar taraftarlara ücretsiz hizmet vermeye devam ediyor.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, kentin huzur, düzen, sağlık ve güvenliği için denetimlerini sürdürüyor. Detaylar Kayseri Haber'de...