Tarih: 04.01.2017 16:21

ERCİYES KOLEJİ

Facebook Twitter Linked-in

İlimizin güzide eğitim kurumlarından Erciyes Koleji´nin 8. Sınıf öğrencileri 23-24 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilen TEOG sınavında yakaladıkları başarı ile hem okul yönetimini, hem de ailelerini sevince boğdu? Öğrencilerinin bu başarısına kayıtsız kalmayan okul yönetimi tertiplenen törenle öğrencilerini ödüllendirdi?
Erciyes Koleji 8. Sınıf öğrencilerinin 23-24 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilen TEOG sınavında yakaladıkları başarı herkesi mutlu etti?
Okul Yönetimi öğrencilerinin başarısını ödüllendirmek ve motivasyonlarını artır4mak maksadı ile bir tören düzenleyerek Teog Kahramanları´nı ödüllendirdi?
Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hastekkişin törende yaptığı konuşmada ?Aramıza yeni katılan öğrencilerimiz ile güzel başarılara imza atmaya devam ettik ve yine bir Türkiye birincisi çıkarmayı başardık? ifadesini kullandı?
Okul Müdürü Erdem Örnek ise konuşmasında başarının sürekli ve düzenli çalıma ile kazanılacağının altını çizerek yakalanan başarıda emeği olan herkese şükranlarını sundu?
Konuşmaların ardından Türkiye birincisi olan Sıla Durmuş´a altın ve plaket, diğer öğrencilere ise plaket ve madalya takdim edilerek tören noktalandı?.
HABER: C.ÜSTEN



ERCİYES KOLEJİ TEOG KAHRAMANLARINI ÖDÜLLENDİRDİ Kayseri Haber Gazetesi

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —