Tarih: 02.12.2015 18:20

ERCİYES, LİGİN DİBİNE DEMİR ATTI

Facebook Twitter Linked-in

Kayseri Erciyesspor´da büyük sıkıntılar yaşanıyor. Mavi-siyahlılar, içerde ve dışarıda aldığı sonuçlarla puan cetvelinin sonunda yer alıyor.
Ligde 13 hafta geride kalırken, Erciyesspor yönetimine ve taraftarına büyük hayal kırıklığı yaşattı. Şuana kadar 8 puan toplayabilen mavi-siyahlılar ligin en zayıf halkası haline düşerken, ilk devre bitmeden 2 teknik direktör değiştirerek 2.teknik direktör ile çalışan tek takım oldu. Tarihinin en kötü sonuçlarını alan Erciyesspor, her geçen gün daha da geriye gidiyor.
Tercihlerinde büyük hata yapan mavi-siyahlı yönetim çaresiz şekilde sonuçları izlerken, taraftarlar arasında büyük sorunlar yaşanmaya başladı. Taraftarını küstüren Erciyesspor´da, maddi problemleri çözemeyince futbolcularda da ayrılıklar oldu. Parasını alamayan İlhan Parlak´ın TFF´ye başvurduğu öğrenildi. Birkaç futbolcunun da devre arasında takımdan ayrılacağı iddia edildi.
Erciyesspor´un içersinde bulunduğu durama en çok takımı sevenler üzülürken, Başkan Ziya Eren´in sezon arasında takıma yapılacak takviyeler konusunda şimdiden kolları sıvadığı iddia edildi. ?Ne sahip çıkıyor. Ne bırakıyor? şeklindeki eleştirileri bir kenara bırakan Başkan Eren´in özellikle takımın bu sezon ligde kalabilmesi için yoğun bir mesai harcadığı ve transfer döneminde iddialı bazı isimleri kadroya dahil edeceği ifade edildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —