Erciyes Üniversitesi Türkiye üçüncüsü oldu

Erciyes Üniversitesi Türkiye üçüncüsü oldu

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından İzmir’de düzenlenen 3x3 Basketbol Ünilig Final Müsabakalarında mücadele eden Erciyes Üniversitesi 3x3 Basketbol takımı Türkiye üçüncüsü oldu.   


 Ünilig Final Müsabakaları, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 8-9 Haziran tarihleri arasında İzmir Cumhuriyet Meydanı’nda yapıldı. Mücadele ettiği grupta birinci olarak yarı finale yükselen Erciyes Üniversitesi 3x3 Erkek Takımı; yarı final maçında turnuva şampiyonu olan Beykoz Üniversitesi'ne yenildi. Bu yenilgi sonrasında üçüncülük maçında Dokuz Eylül Üniversitesi'ni 9-6 yenerek Türkiye üçüncüsü oldu. Antrenör Hasan Aksoyak yaptığı değerlendirmede; 48 üniversite takımıyla Mayıs ayında başlayan turnuvada önce Adana etabını geçip Türkiye finallerine katılmaya hak kazanarak Türkiye'nin en iyi 8 takımı arasına girdiklerini söyledi. Aksoyak; "İzmir’de yapılan final maçlarında gruptan birinci olarak çıktıktan sonra yarı finalde Beykoz Üniversitesi’ne mağlup olduk.Üçüncülük maçını kazanarak bu önemli turnuvayı Türkiye üçüncüsü olarak tamamladık” dedi. 


 Erciyes Üniversitesi 3x3 Erkek Takımı Ahmet Refik Şahin, Duran Şahin, Ahmet Akkan ve Ahmet Nevşehirli isimlerinden oluştu.



Melikgazi Kayseri Basketbol Aerial Powers ile anlaştı

Kayseri’de beyzbol heyecanı yaşanacak

Talasgücü Belediyespor 4. Grup'ta yer aldı

Tayfun Türkmen, Ersun Yanal'ın ekibine dahil oldu

Talasgücü Belediyespor’un rakipleri belli oldu

Ali İhsan Kabakcı'dan voleybolculara forma hediyesi

Fransa’dan bronz madalya ile döndü

Bellona, Kayserispor'un isim sponsoru oldu

Meltem Avcı ve Kübra Erat Melikgazi'de

Kayserispor’da Tayfun Türkmen ayrıldı

Erciyes Üniversitesi Türkiye üçüncüsü oldu

Kayseri Elit Voleybol finallere veda etti

Başkan Ali Çamlı güven tazeledi

Talasgücü Belediyespor’da ayrılık

Kayserispor’da sezonluk biletler satışa çıktı

Kayserispor acı haberi duyurdu