Tarih: 18.12.2016 20:01

ERCİYESSPOR ?-1´ PUAN İLE TAMAMLADI

Facebook Twitter Linked-in

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup´ta ilk devrenin son hafta mücadelesinde Kayseri Erciyesspor sahasında Kastamonuspor´u konuk etti. Golsüz başlayan karşılaşma golsüz tamamlanırken, Erciyesspor´da Tayyip Kanarya gördüğü çift sarı karttan doğan kırmızı kartla oyunu tamamlayamayan isim oldu.
Spor Toto 2. Lig´de sezonun ilk devresinin son maçında Kayseri Erciyesspor, sahasında Kastamonuspor 1966´yı konuk etti. Karşılaşmaya 11 kişi başlayan Erciyesspor, mücadeleyi 10 kişi tamamlayan takım oldu.
Atatürk Spor Kompleksi Yan Açık Saha´da oynanan karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle bitti. İlk yarıda her iki takım açısından da önemli bir atak veya gol pozisyonu gelişmezken, Kayseri Erciyesspor´da Tayyip Kanarya 39.dakikada ve Serkan Demirezen ise 40.dakikada hakem Hasan Avcı tarafından sarı kart ile cezalandırıldılar. İlk yarıda 2 sarı kart çıkarken, ikinci yarıda ise takımlar birbirlerine üstünlük kurma adına pozisyon denemelerine girdiler.
İkinci yarıya daha hırslı başlayan taraf olan Kayseri Erciyesspor´da dakikalar 57´yi gösterdiğinde ise maçta daha önce sarı kart gören Tayyip Kanarya, ikinci sarı kartını görerek kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Bu dakikadan sonra 10 kişi kalan Erciyesspor´da bir sarı kartta 79.dakikada Bilal Kılıç´a gösterildi. Mücadelenin son 15 dakikasında tansiyon artarken, her iki takımda top kayıpları ile 90 dakikayı tamamladı. 8 dakikalık uzatma süresinde de gol sesi çıkmadı ve karşılaşma başladığı gibi golsüz sona erdi. Erciyesspor, golsüz beraberlik sonucu 1 puanın sahibi olurken, -2 olan puanını da -1´e çekmiş oldu. Kastamonuspor 1966 ise 19 puana ulaştı ancak 15.sıradaki yerini değiştiremedi.



17 ARALIK 2016 KAYTV ANA HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —