Tarih: 21.01.2017 16:34

HEP BİLDİĞİMİZ GİBİ

Facebook Twitter Linked-in

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup´ta mücadele eden Erciyesspor, 19.hafta karşılaşmasında Aydınspor´u konuk etti. Mücadele Aydınspor´un 5-1´lik üstünlüğü ile son buldu.
Atatürk Spor Kompleksi Yan Açık Saha´da oynanan karşılaşmada, Batuhan Gültek, Suat Fidan ve İlker Ayten hakem üçlüsü görev aldı.
Karşılaşmaya başlayan Kayseri Erciyesspor oldu. Mücadelenin ilk tehlikeli atağını yaratan ise Aydınspor oldu. 5.dakikada, Haluk Türkeri´nin ceza sahası dışından vuruşu direkten döndü. 9.dakikada, Aydınsporlu Tahir Babaoğlu attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. 32.dakikada Kayseri Erciyesspor, ilk yarıdaki en tehlikeli atağını gerçekleştirdi. Kullanılan korner atışına iyi yükselen Yunus Öztürk, vuruşunu yaptı ancak kaleci Evren topu uzaklaştırmayı başardı. 35.dakikada Aydınspor Erdi´nin ayağından bulduğu golle skoru 2-0´a taşıdı. 38.dakikada, Aydınsporlu Şamil Ünal´ın yaklaşık 40 metreden attığı şut ağlarla buluştu ve skor 3-0 oldu. İlk yarıda başka gol sesi çıkmadı ve ilk yarı 3-0 Aydınspor´un üstünlüğü ile son buldu.
İkinci yarıya başlayan taraf Aydınspor oldu. 60.dakikada, Erciyessporlu Talha Çoban rakibine yaptığı sert faul nedeniyle sarı kart gördü. 63.dakikada, Aydınspor Berat Ali Genç´in attığı golle, skoru 4-0´a taşıdı. 73.dakikada Aydınspor, Serkan Özdemir´in golü ile skoru 5-0 yaptı. 79.dakikada Kayseri Erciyesspor, Seyfettin ile bulduğu golle skor 5-1´e getirdi. Bu dakikadan sonra ataklar olsa da gol sesi çıkmadı ve karşılaşma Aydınspor´un 5-1´lik üstünlüğü ile son buldu.
(Şevket Tekin)



20 OCAK 2017 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —