ERCİYESSPOR, AYDIN´A GİTTİ

ERCİYESSPOR, AYDIN´A GİTTİ

AYDINSPOR-ERCİYESSPOR KARŞILAŞMASI BUGÜN SAAT 16:30´DA

2.Lig Kırmızı Grup´ta mücadele eden Kayseri Erciyesspor, 2.haftada Aydınspor ile karşılaşacak. Bu maçın hazırlıklarını tamamlayan mavi-siyahlı ekip, maçın oynanacağı il olan Aydın´a gitti.
Kayseri Erciyesspor, 2.Lig´in 2.hafta karşılaşmasında, Aydınspor´a konuk olacak. Mavi-siyahlı ekip, bu maçın hazırlıklarını tamamladı ve maçın oynanacağı ile olan Aydın´a gitti.
Mavi-siyahlılar, son antrenmanını perşembe günü akşam gerçekleştirdi. Teknik Direktör Mustafa Şimşek Özkeş nezaretinde gerçekleştirilen antrenman 1 saat sürdü. Teknik Direktör Özkeş, futbolcularına son uyarılarda bulundu. Erciyesspor, dün sabah tesislerde toplandı ve Aydın´a giderek burada kampa girdi.
Erciyesspor kafilesinde yer alan oyuncular şu şekilde; Yusuf Balcıoğlu, Mehmet Bayram, Muhammet Yasin Turgutalp, Bilal Kılıç, Tugay Adamcıl, Mehmet Seçme, Tayyib Kanarya, Serkan Demirezen, Çağatay Polatdemir, Halil Karataş, Ahmet Özdemir, Yunus Öztürk, Ferhat Uğur ve Furkan Ulus.
Aydınspor-Erciyesspor karşılaşması, bugün Adnan Menderes Stadyumu´nda oynanacak. Zorlu mücadele saat 16:30´da başlayacak.



Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var