ERCİYESSPOR MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR

ERCİYESSPOR MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR

MAVİ-SİYAHLILAR, 1461 TRABZON´A KENETLENDİ

   PTT 1. Lig´de sezonun ikinci haftasında 1461 Trabzon´a konuk olacak Kayseri Erciyesspor´da maç saati beklenmeye başlandı. Trabzon´a ulaşarak maç hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten Teknik Direktör Alaaddin Demirözü, tek hedefin 3 puan olarak belirlendiğini söyledi.

PTT 1. Lig´de sezonun ilk deplasman maçına 1461 Trabzonspor karşısında çıkacak olan Kayseri Erciyesspor, Avni Eker´de oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarını maç saatine kadar sürdürecek.

Hüseyin Avni Eker Stadı´nda bugün saat 21.00´de başlayacak olan karşılaşma öncesi açıklamada bulunan Erciyesspor´un Teknik Direktörü Alaaddin Demirözü, deplasmanda 3 puan almak ve puan durumunda üst sıralara yükselmek istediklerini söyledi.

Demirözü, sezonun 2. haftasında deplasmanda karşılaşacakları 1461 Trabzon´u yenecek güce ve yeteneğe sahip olduklarını hatırlatarak, ?Sezonun ilk haftasında kendi sahamızda güzel bir performans sergiledik. Boluspor maçında çok iyi futbol ortaya koyduk ancak sonucu golle süsleyemedik. Bu hafta maç kadromuza Murat Yıldırım, Erçağ ve Oğulcan Çağlayan´ı da dahil ettik. Bu oyuncularla ileri uçta ve gol noktalarında daha etkili olacağız. Deplasmanda galip gelip ligdeki ilk 3 puanımızı buradan alma hedefindeyiz. Her iki takımada bu karşılaşmada başarılar dilerim? diye konuştu.

Hüseyin Avni Eker Stadı´nda saat 21.00´de başlayacak olan 1461 Trabzon-Kayseri Erciyesspor maçını hakem Koray Gençerler yönetecek. 



Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var