Tarih: 12.02.2017 17:32

ERCİYESSPOR TEPE TAKLAK GİDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Spor Toto 2. Lig´de henüz galibiyet sevinci yaşayamayan Kayseri Erciyesspor, İnegölspor deplasmanından da eli boş döndü. Sezonun 22.hafta karşılaşmasında mavi-siyahlılar sahadan 3-0 mağlup ayrılarak son sırada ve -1 puanda bulunmaya devam ettiler.
Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup´ta mücadele etmeye çalışan Kayseri Erciyesspor, sezonun 22.hafta maçında deplasmanda İnegölspor´a konuk oldu. İlk yarının başlaması ile birlikte ev sahibi ekip İnegölspor atakları gerçekleşti. Dakikalar 5´i gösterdiğinde gelişen atak sonrasında İnegölspor´dan Kemal Hastürk´ün sert şutunda top ağlarla buluştu ve İnegölspor 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra oyuna ağırlık koyma çalışmaları içerisine giren Erciyesspor, toparlanma adına pozisyonlar gerçekleştirmek istedi. 16.dakikada ise Erciyesspor´un ceza sahası içindeki karışıklık skoru 2-0´a getirdi. Erciyesspor´dan Çağatay Polatdemir topu kendi kalesine gönderen isim oldu. İlk yarı İnegölspor´un 2-0´lık üstünlüğü ile tamamlandı.
İkinci yarıda ise ilk yarıya oranla daha pasif bir futbol sergilendi. Ev sahibi ekip İnegölspor kontrolü eline alırken, ikinci yarıda son gol ise 90.dakikada geldi. İnegölspor´un geliştirdiği atak sonrasında Emre Okur, skoru 3-0´a taşıyan isim oldu. Bu golle birlikte son düdük çalındı ve Erciyesspor, bir karşılaşmayı daha eli boş tamamlamış oldu. Erciyesspor -1 puan ile son sırada kalırken, İnegölspor ise 26 puana ulaştı ve 12.sıraya yükseldi.
Erciyesspor, sezonun 23.haftasında ise kendi sahasında Gümüşhanespor´u konuk edecek. Karşılaşma 19 Şubat Pazar günü saat 13.30´da Atatürk Spor Kompleksi Yan Açık Saha´da başlayacak.



11 ŞUBAT 2017 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —