Tarih: 27.05.2016 16:20

ERCİYESSPOR´DA GENEL KURULA DOĞRU

Facebook Twitter Linked-in

Kayseri Erciyesspor´da genel kurula sayılı günler kaldı. Hafta sonunu görüşmelerle geçirecek olan mavi-siyahlı yönetim pazartesi günü saat 10:00´da Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonu´nda genel kurul delegeleri ile bir araya gelecek.
Bu sezon mücadele ettiği PTT 1.Lig´den Spor Toto 2.Lig´e düşerek beklentilerin altında bir performans sergileyen Kayseri Erciyesspor, pazartesi günü olağan genel kurulunu gerçekleştirecek. Genel kurul için çalışmalarını sürdüren Başkan Ziya Eren ve yönetim kurulu üyeleri Melikgazi Tiyatro Salonu´nda saat 10:00´da genel kurul delegeleri ile birlikte salonda hazır bulunacaklar.
Hafta sonunu da görüşmeler yaparak geçirecek olan mavi-siyahlı mevcut yönetim destek arayışlarında da son noktayı koyacak. PTT 1.Lig´de ne taraftar ne de yönetici bazında destek bulamadıklarını her fırsatta dile getiren Başkan Eren´in genel kurul sonrasında yine destekten noksan olduğunu hissetmesi halinde ise ?B planını´ devreye sokacağı öğrenildi.
Kulüpten yapılan açıklamada ise ?Kulübümüz Yönetim Kurulu 12.05.2016 tarih ve 262 karar nolu toplantısında; üç yılda bir yapılması gereken Olağan Genel Kurulu için karar alınmıştır. Yönetim kurulumuzun almış olduğu karara göre Olağan Genel Kurulumuz 30.05.2016 Pazartesi günü saat 10:00 da Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonu´nda; çoğunluk sağlanamazsa Olağan Genel Kurulun, 25.07.2016 Pazartesi günü aynı saat ve aynı yerde yapılmasına aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanılmasına karar verildi.
Genel Kurul gündemi
1-Açılış ve yoklama
2-Divan Teşekkülü
3-Türk Büyükleri için saygı duruşu ve İstiklal marşı.
4-Divana tutanakları imza için yetki verilmesi
5-Yönetim Kurulu Faaliyet raporunun okunması, müzakeresi ve ibrası.
6-Denetim Kurulu raporunun okunması, müzakeresi ve ibrası.
7-Gelir -Gider tablosunun okunması, müzakeresi ve ibrası.
8-2016-2017 yılı tahmini bütçenin belirlenmesi, kabulü ve borçlanma için Yönetim Kuruluna yetki verilmesi.
9-Yeni Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu ve Disiplin Kurulu üyelerinin seçimi
10-Dilek ve Temenniler.
11-Kapanış? denildi.
(SPOR SERVİSİ)



27 MAYIS 2016 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —