Tarih: 07.09.2015 17:02

ERCİYESSPOR´DA TEK HEDEF GALİBİYET

Facebook Twitter Linked-in

   PTT 1. Lig´in 4.haftasında Alanyaspor´a konuk olacak olan Kayseri Erciyesspor´da, hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Alanyaspor maçına ilişkin açıklamalarda Teknik Direktör Alaaddin Demirözü, ?Alanya maçı bizim için lig yeniden başlıyor? dedi.

Kayseri Erciyesspor, PTT 1.Lig´in 4.haftasında Alanyaspor´a konuk olacak. Mavi-siyahlılar, bu maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Teknik Direktör Alaaddin Demirözü nezaretinde gerçekleştirilen antrenman 2 saat sürdü. Antrenmanın ilk bölümünü ısınma koordinasyon hareketleri ile geçiren mavi-siyahlı oyuncular, ikinci bölümde pas ve şut çalışması yaptı.
Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Alaaddin Demirözü, ?Alanya maçı lige yeniden başlayacağız? dedi. Demirözü sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Milli takım arasının bize çok faydası oldu. Bu arayı çok iyi değerlendirip Alanyaspor maçına ve sonraki maçlara çok iyi hazırlanmak istiyoruz. Her takım için lig yeniden başladı. Her takım 3 maçta kendini gördü ve rakibini tanıdı. 3 maçtan sonra işin ciddiyeti daha çok ortaya çıktı. Biz de bu ciddiyetin farkındayız. Son gün yapılan transferlerle takımımıza güç kattık diye düşünüyorum. Sezon bizim için yeni başladı."



7 EYLÜL 2015 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —