ERCİYESSPOR´DA TRANSFER HAREKATI BAŞLIYOR

ERCİYESSPOR´DA TRANSFER HAREKATI BAŞLIYOR

İLK HEDEF, ÖZCAN´I TEKNİK DİREKTÖRLÜĞE GETİRMEK

Kayseri Erciyesspor, yeni sezonda Hüseyin Özcan´ı göreve getirmek istiyor. Yeni sezonda PTT 1.Lig´de mücadele verecek olan Kayseri Erciyesspor´da teknik direktörlük koltuğuna Hüseyin Özcan´ın ismi sık sık dile getirilmeye başladı. Birçok ekibin liste başında bulunan başarılı çalıştırıcının mavi-siyahlı kulübe daha yakın olduğu iddia edildi.

Kayseri Erciyesspor´da teknik direktörlük koltuğuna Hüseyin Özcan´ın ismi sık sık dile getirilmeye başladı. Birçok ekibin liste başında bulunan başarılı çalıştırıcının mavi-siyahlı kulübe daha yakın olduğu iddia edildi.

Teknik direktörlük için birçok isim üzerinde duran mavi-siyahlı yönetim son yıllarda PTT 1. Lig´de ön plana çıkan Hüseyin Özcan isminde karar kıldığı iddia edildi. Boluspor ve Samsunspor´da görev yapan Adana Demirspor´a play-off oynatan başarılı teknik adamın Erciyesspor´a yakın olduğu iddia edildi. Sıkıntılı günler yaşayan Erciyesspor´un başına getirilmesi düşünülen Hüseyin Özcan, son olarak kadrosu dağıtılmış, alt yapıdan oluşturulan Orduspor´da görev yapmıştı.

Sıkıntılı takımlarda görev yapan ve buna rağmen oldukça başarılı bir grafik çizen Teknik Direktör Hüseyin Özcan´ın, Kayseri Erciyesspor Başkanı Ziya Eren ile yapacağı görüşme sonrasında kararını vereceği iddia edildi.



Finalspor, sezonu 36 puan ile noktaladı

Spor A.Ş sporcularından 7 madalya

Şeker 2. Amatör Küme’de son hafta heyecanı

Kayseri 2.Amatör Küme: Yavru Aslanspor: 3 - Kalespor: 1

Kayserispor'a 3,5 milyon TL ceza

Amatör Küme A Grubu’nda heyecan son haftaya kaldı

Burak Yılmaz, milli takıma destek mesajı yayınladı

B2-B3 Futsal 1. Lig 2. Etap maçları Kayseri’de oynanıyor

Kafkasspor sezonu erken kapattı

U-11 Ligi'nde Play-Off eşleşmeleri açıklandı

Kayseri'de 3 ismin ulusal hakemliği kutlandı

Kayserispor'dan 'kombine' mesajı

Trabzonspor'un hedefinde Bilal Beyazit var

Kayserispor, Mane'yi duyurdu

Kayserispor'da kamp programı belli oldu

Dev maçlar dev ekranda