ERCİYESSPOR´DA TRANSFER HAREKATI BAŞLIYOR

ERCİYESSPOR´DA TRANSFER HAREKATI BAŞLIYOR

İLK HEDEF, ÖZCAN´I TEKNİK DİREKTÖRLÜĞE GETİRMEK

Kayseri Erciyesspor, yeni sezonda Hüseyin Özcan´ı göreve getirmek istiyor. Yeni sezonda PTT 1.Lig´de mücadele verecek olan Kayseri Erciyesspor´da teknik direktörlük koltuğuna Hüseyin Özcan´ın ismi sık sık dile getirilmeye başladı. Birçok ekibin liste başında bulunan başarılı çalıştırıcının mavi-siyahlı kulübe daha yakın olduğu iddia edildi.

Kayseri Erciyesspor´da teknik direktörlük koltuğuna Hüseyin Özcan´ın ismi sık sık dile getirilmeye başladı. Birçok ekibin liste başında bulunan başarılı çalıştırıcının mavi-siyahlı kulübe daha yakın olduğu iddia edildi.

Teknik direktörlük için birçok isim üzerinde duran mavi-siyahlı yönetim son yıllarda PTT 1. Lig´de ön plana çıkan Hüseyin Özcan isminde karar kıldığı iddia edildi. Boluspor ve Samsunspor´da görev yapan Adana Demirspor´a play-off oynatan başarılı teknik adamın Erciyesspor´a yakın olduğu iddia edildi. Sıkıntılı günler yaşayan Erciyesspor´un başına getirilmesi düşünülen Hüseyin Özcan, son olarak kadrosu dağıtılmış, alt yapıdan oluşturulan Orduspor´da görev yapmıştı.

Sıkıntılı takımlarda görev yapan ve buna rağmen oldukça başarılı bir grafik çizen Teknik Direktör Hüseyin Özcan´ın, Kayseri Erciyesspor Başkanı Ziya Eren ile yapacağı görüşme sonrasında kararını vereceği iddia edildi.



Kayseri’de beyzbol heyecanı yaşanacak

Talasgücü Belediyespor 4. Grup'ta yer aldı

Tayfun Türkmen, Ersun Yanal'ın ekibine dahil oldu

Talasgücü Belediyespor’un rakipleri belli oldu

Ali İhsan Kabakcı'dan voleybolculara forma hediyesi

Fransa’dan bronz madalya ile döndü

Bellona, Kayserispor'un isim sponsoru oldu

Meltem Avcı ve Kübra Erat Melikgazi'de

Kayserispor’da Tayfun Türkmen ayrıldı

Erciyes Üniversitesi Türkiye üçüncüsü oldu

Kayseri Elit Voleybol finallere veda etti

Başkan Ali Çamlı güven tazeledi

Talasgücü Belediyespor’da ayrılık

Kayserispor’da sezonluk biletler satışa çıktı

Kayserispor acı haberi duyurdu

PFDK'dan Kayserispor'a ceza