Süper Lig'de 22.haftanın açılış maçında Kayseri Erciyesspor, Türk Telekom Arena Stadı'nda lider Galatasaray'a konuk oldu. Karşılaşmanın ilk yarısını Galatasaray karşısında 1-1'lik eşitlikle tamamlayan Erciyesspor, 90 dakika sonunda ise sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.
Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'a deplasmanda konuk olan Kayseri Erciyesspor, ilk yarısını 1-1'lik eşitlikle tamamladığı karşılaşmadan 3-1 mağlup ayrılarak 20 puanda kaldı.
Türk Telekom Arena'da oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip Galatasaray'ın vuruşu ile başlandı. Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Galatasaray oldu. Henüz 15.saniyede Galatasaray'da Yasin ile gelişen atakta top az farkla auta çıktı. Dakikalar 5'i gösterdiğinde ise Bruma'nın vuruşunda kaleci Zülküf çelmeyi başardı ancak dönen topu Umut Bulut, iyi takip ederek kafa ile topu filelerle buluşturdu ve skoru 1-0'a taşıdı. İlk 10 dakikalık bölümde ise Galatasaray adeta Erciyesspor'u kendi sahasına hapsetti. 13. dakikada Sneijder'in kullandığı frikik atışında meşin yuvarlak az farkla üstten dışarı çıktı. 18. dakikada Sneijder'in pasında sağ kanatta topla buluşan Bruma'nın sert şutunda kaleci Zülküf'ü geçen topu defans çizgi üzerinde uzaklaştırdı. Dakikalar 32'yi gösterdiğinde ise bu kez Kayseri Erciyesspor atak geliştirdi. Drenthe'nin ortasında kale önünde topla buluşan Vleminckx, düzgün bir vuruşla golünü kaydetti. Vleminckx'in golü ile skora da denge geldi ve Erciyesspor, Galatasaray deplasmanında 1-1'i yakaladı. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1'lik skor ile tamamlandı.
GALATASARAY 3-1 K.ERCİYESSPOR
İkinci yarı ise Kayseri Erciyesspor'un vuruşu ile başlandı. İlk yarıda olduğu gibi ev sahibi ekip Galatasaray, yine devreye hızlı başlayan ekip oldu. 53.dakikada Selçuk'un kullandığı serbest vuruşta arka direkte iyi yükselen Chedjou, kafa vuruşu ile golünü kaydetti ve takımını 2-1 öne geçiren isim oldu. Karşılaşmanın son çeyrek dakikası ise nefesleri kesen ataklar yaşandı. 90 dakikalık sürenin ardına 4 dakikalık uzatma eklendi. Uzatma işareti ile birlikte Sneijder, hızlı bir top kazandı ve Zülküf ile karşı karşıya kaldı. İlk şutu kurtaran kaleci Zülküf'den dönen topa yeniden şut imkanı bulan Sneijder, bu kez topu filelerle buluşturdu ve Galatasaray 3-1 öne geçti. Kalan sürede de başka gol olmayınca Galatasaray, haftaya yine lider girmeyi başardı. Kayseri Erciyesspor ise 20 puan ile 15.sırada kaldı.
Karşılaşma sonrası konuşan Erciyesspor'un Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Maça kötü başladık. İlk 15 dakika çok hata yaptık. 15-45 arasında daha derli toplu olmaya çalıştık ve golü bulduk. İkinci yarıya da kötü başladık. Bu tür müsabakalarda direnci kırıp, bu tür goller yemeyeceksin. 2-1'den sonra Galatasaray daha iyi oynamaya başladı. Buna rağmen son dakika bir pozisyonumuz vardı, ancak değerlendiremedik. Basit hatalar ve top kayıpları yapamamak lazımdı. Ancak bu akşam kolay bir şekilde baskı yedik ve kaybettik dedi.
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ise Kazandığımız ve haftayı lider tamamladığımız için mutluyuz. Taraftarlarımıza da desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz diye konuştu.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu Başkanı ve AK Parti MKYK Üyesi Abdurrahman Akyüz ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.
Ramazan Bayramı yaklaşırken yaklaşık 17 milyon emeklinin gözü bayram ikramiyesi ödemelerinde. Peki emeklilerin hesaplarına 4 bin TL ne zaman yatırılacak? Beklenen tarih aralığı netleşmeye başladı.
Melikgazi Belediyesi’nin Aydınlıkevler Mahallesi Çorakçılar’da başlattığı 72 daire ve 13 dükkandan oluşan Kentsel Dönüşüm Konutları’nın inşaatı hızla yükseliyor.
Kayseri'de Ramazan ayı içeresinde çarşı ve esnaflarda yoğunluk devam ederken, esnaf Ramazan ayının sonlarına doğru yoğunluğun artacağını söyledi.
Baharın yaklaşmasıyla beraber Kayseri'ye gelen ilk flamingo grubu dron ile görüntülendi.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Develi’den gelen vefat haberini duyurdu. Ersoy’un açıklaması kısa sürede birçok kişi tarafından paylaşıldı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı Kayseri’nin ilk SEM Olimpik Tüfek sporcusuna malzeme desteği sağladı
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, toplumun en önemli yapıtaşı olan aileye yönelik desteğini ve katkısını sürdürüyor.
Altın ve gümüş yeniden yükselişe geçti. Ons altın 5.180 doları test ederken gram altın 7.300 TL’yi aştı. İslam Memiş yatırımcıları “kusursuz fırtına” diyerek uyardı. Detaylar Haberimiz'de...
Kayseri’de Erciyes Kayak Merkezi, 14 Mart’ta kar voleybolu heyecanına sahne olacak. Tekir Kapı’da kurulacak sahada takımlar mücadele ederken, sporseverler de kar üzerinde voleybol deneyimi yaşayabilecek.
Talas Belediyesinin Ramazan ayına özel olarak düzenlediği kültür, sanat ve maneviyat etkinlikleri, her hafta sonu yoğun katılımla devam ediyor.
Kayseri Süper Amatör Küme’nin 22. haftasında oynanan 6 maçta 32 gol atıldı.
Sarı kırmızılı ekip üç haftalık serinin ardından sahasında kaybetti. Maçın sonucu kadar sezon boyunca dikkat çeken bir istatistik de öne çıktı.
Kocasinan Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere ücretsiz kahvaltı kolileri evlerine teslim edildi.