Tarih: 26.05.2018 17:09

EROL BEDİR,

Facebook Twitter Linked-in

Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir, Kayserispor´a yapılacak takviye futbolcular ile takımın gelecek sene de ses getireceğini söyledi.

Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir, yaptığı açıklamada, takıma yapacakları transferler hakkında bilgiler verdi. Şimdiye kadar 6 oyuncu ile yollarını ayırdıklarını kaydeden Bedir, ?Sezonun son maçından önce hocamızla karşılıklı olarak yollarımızı ayırdık. Çünkü hem hocamız Sumudica hem de biz başarıya endeksliyiz. Emeğimizin karşılığını almak istiyoruz. Özellikle 2´inci yarı da bunu yapamayınca ayrılığında artık mukadder olduğunu düşündük ve güzel bir şekilde ayrıldık. Sumudica´yı havaalanından yolcu ettikten sonra yeni hocamız Ertuğrul Sağlam´a da ?Hoş geldin´ dedik. Geçtiğimiz sezon başında elimizde 8-10 futbolcu bile yoktu. 15-16 tane futbolcu transfer etmek zorunda kaldık ve bulduğumuz yerlere saldırdık. İsabetli transferler de yaptık ki, daha ligin ilk yarısında 30 puanı toplamış olduk. Bu yıl ise sayısal olarak elimizde19 tane 1´inci lig kapasiteli oyuncu var. Gençlerde bu 22 falan oluyor ama 5-6 tane oyuncumuzla yollarımızı ayırdık. Bu performansla ilgili durumlardan dolayıdır? ifadelerini kullandı.

Giden futbolcuların yerlerini dolduracaklarını kaydeden Başkan Bedir, 4 veya 5 oyuncuyu transfer edeceklerini söyleyerek, ?Giden oyuncuların yerini doldurmamız lazım. Sayısal olarak da 4 veya 5 oyuncu alma konusunda mutabık kaldık. İsimlerini de a ve b planı olarak belirledik. Zannediyorum, yine her zaman olduğu gibi Kayserispor en kısa sürede transferlerini tamamlar ve önce Kayseri sonra Erzurum ve akabinde de Hollanda´da hazırlık kamplarına başlar, sezona gireriz diye düşünüyorum. Elimizdeki kadro, yapacağımız takviyeler ile yine önümüzdeki sene Türkiye´de ses getirecek ve bugün ki çıtayı çok daha yukarlara çıkaran bir kadro olacak. Bunun içinde çalışıyoruz? diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —