ERTEKİN KAY GRUP’U DA ZİYARET ETTİ

MEDYA GRUBUMUZA TAZİYE VE BAŞARI DİLEKLERİNDE BULUNDU

Güncel 19.05.2021 17:26:00 0

Editör

Haber Merkezi

ERTEKİN KAY GRUP’U DA ZİYARET ETTİ
Haberi Sesli Oku

Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alparslan Baki Ertekin medya grubumuzu da ziyaret ederek taziye ve başarı dileklerinde bulundu.

 Erciyes Anadolu Holding Ceo’su Alparslan Baki Ertekin’i Kaygrup yeni Genel Yayın Yönetmeni Sami Dayangaç ağırladı. Veli Altınkaya’nın ölümünden duyduğu üzüntüyü bir kez daha dile getiren Ertekin kendisinin de Covid 19 teşhisli ile yataklı tedavi gördüğü o süreçte yaşadıklarını paylaşıp, merhum Altınkaya’nın Kayseri için büyük bir kayıp olduğuna dikkat çekerek şöyle konuştu.

Kaygrup’un yeni Genel Yayın Yönetmeni Sami Dayangaç’ı da tebrik edip başarılar dileyen Ertekin Erciyes Anadolu Holding olarak desteklerinin yeni süreçte de devam edeceğini vurguladı.

Kaygrup Genel Yayın Yönetmeni Sami Dayangaç’ta ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip, Erciyes Anadolu Holding’in Kayseri için önemine dikkat çekti.