ERVA eğitimcilerine teşekkür belgesi verildi

ERVA eğitimcilerine teşekkür belgesi verildi

Sporun ve sporcunun güçlü destekçilerinden Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, kentteki mevcut ve yeni kurulan spor kulüplerinin yanında olmaya devam ediyor. Büyükkılıç, Vali Gökmen Çiçek himayelerinde gerçekleşen Kayseri Değerler Eğitimi Proje Koordinasyon Merkezi (KAYDEM) Erdemlerimizle Varız Projesi’nin yıl sonu programına katıldı. 

Kayseri Üniversitesi 15 Temmuz Yerleşkesi Konferans Salonu'nda gerçekleşen programa, Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler, vali yardımcıları, kaymakamlar, rektörler, milli eğitim müdürleri, eğitimciler ve öğrenciler katıldı.

Burada konuşan Büyükkılıç, “Erdemlerimizle Varız Projesi'yle hem gönüllerde yer edilen hem de gönül insanları olarak ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ felsefesiyle hareket edilen bu anlamlı ve önemli projeden dolayı çok değerli Valimizi tebrik ediyor, teşekkür ediyorum.” dedi.

Başkan Büyükkılıç, programda ayrıca, değerlere sahip çıkma anlayışı ile tüm öğrenci ve tüm insanlığa ulaşmanın kaygısını güttüklerini ifade ederek şunları aktardı: 
“İnşallah 40 bin kişiye ulaşan değerlere sahip çıkma anlayışının tüm öğrencilerimize ve tüm insanlığa ulaşmanın kaygısını güdüyoruz. Değerli Valimiz ve sivil toplum teşkilatları ile bir araya gelip başladığımız süreçte yapılan çalışmalarda, gerçekten hepimizin ihtiyacı olan bir proje olduğunu görüyoruz. Yerel yönetim olarak bizler de üzerimize ne düşüyorsa bunu yapma yönünde irade gösterdik, göstermeye de devam edeceğiz. Emeği geçenlere, gönül dostlarına ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum.” 

Vali Çiçek de, “Çocuklarımızı, yavrularımızı hak ettiği yere getirelim.” dedi.

Proje hakkında bilgilendirmelerde bulunan Ayşe Böhürler ise projenin çok kıymetli olduğunu ifade etti. Böhürler, “Bu konu hem valimizin, hem vali yardımcımızın, hem de belediye başkanımızın destekleri olmasa buraya gelmezdi.” dedi. 

Konuşmaların ardından, programda çalışan eğitimcilere teşekkür belgesi verildi.                           



Başkan Büyükkılıç, Ankara'da Kayseri için toplandı

‘Gezici kütüphane’ Talas’ta yollara düştü

Melikgazi’de yeni yollarla vatandaşlara konfor sağlanıyor

Başkan Özdoğan'a milli takımından ziyaret

Başkan Çolakbayrakdar ihtiyaç sahiplerinin yanında

Sarraf ve kuyumcu esnafı vefa gecesinde buluştu

'Sivil Toplum Kuruluşları Çalıştayı' Kayseri'de gerçekleştirildi

Tomarza'da 30 dönüm ekili arazi kül oldu

Büyükşehir'den Develi kırsalına 900 ton asfalt

Talas'ta uluslararası öğrenci buluşması

Kocasinan'dan sokak hayvanlarına su ve mama desteği

Ayılara meyveli buzlu serinlik

İncesu'da yamaç paraşütü heyecanı başlıyor

Kayseri'de termometreler 39 dereceyi gördü

Kayserili kadın tır şoförü, baba mesleğini devam ettiriyor

Üstün yetenekli öğrencilere Melikgazi'den tam destek