Tarih: 13.11.2013 09:32

ESDER MHP TALAS İLÇE TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Esnaf Sanatkarlar Derneği MHP Talas İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti. Milliyetçi Hareket Partisi Talas İlçe Teşkilatı binasında gerçekleşen ziyaret sırasında Esder Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Talas İlçe Başkanı Mehmet Erhan, Talas Belediye Başkan Adayı Erkan Kandemir ve MHP Talas Kadın Kolları Üyeleri yer aldı.
Esder`in faaliyetleri hakkında bilgiler veren Başkanı Evci, "ESDER olarak amacımız, esnaf ve sanatkârlarımızın projelerine ve çalışmalarına destek olabilmek. Şu ana kadar gördüğümüz ilgi ve esnaflarımızın bizlere ilettiği sorunları, daha çok çalışmamız gerektiğini gösteriyor. Bu noktada Milliyetçi Hareket Partisi Talas İlçe Teşkilatına desteklerinizden dolayı teşekkür ederiz." diyerek teşekkür plaketi verdi.
Teşekkür plaketini alan MHP Talas İlçe Başkanı Mehmet Erhan, "Amacımız, daha iyi bir Talas. Yaptığınız çalışmalardan dolayı biz de sizlere teşekkür ederiz." dedi.
Başkan Evci, ziyaret sırasında Talas Belediye Başkan Adayı Erkan Kandemir`i de tebrik ederek başarılar diledi.
MHP Talas Belediye Başkan Erkan Kandemir ise amaçlarının hizmet etmek olduğunu belirterek, "Daha iyi bir Talas için çaba göstereceğiz. Talas`ta özellikle esnafın yaşadığı sorunları yerinde tespit ettik. Bu sorunlara çözüm olacak projelerimiz de hazır. Bizler verdiğimiz emaneti geri alacak ve hizmet için çalışacağız. Talas esnafı için yapacağınız çalışmalarda üzerimize düşen noktalarda yanınızdayız" dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —