Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, 3 ilçeye yaptığı ?´Teşekkür´´ turunda, Akkışla ilçesinde CHP ve MHP teşkilatlarını da ziyaret ederek, muhalif partililerin ellerini sıktı.
Enerji ve Tabii Kaynaklar eski bakanı ve 4. kez milletvekili olan Taner Yıldız, yanında Kayseri´de 7. sıradan milletvekili seçilen Sami Dedeoğlu ile birlikte ilk önce Akkışla ilçesine uğradı. Daha sonra Sarıoğlan ve Özvatan ilçelerine de uğrayan Enerji ve Tabii Kaynaklar eski akanı Taner Yıldız muhalif parti ilçe başkanlıklarını da ziyaret etti.
İlk olarak Akkışla ilçesine uğrayan Yıldız, burada Ak Partili Belediye Başkanı Ali Ergül tarafından karşılandı. Yıldız, Akkışla ilçesinde beraberindeki heyetle birlikte, ilçenin cadde ve sokaklarında vatandaşların elini sıktıktan sonra pazar yerinde yaşlı bir kadınla sohbet etti. Yaşlı kadının hayır duasını alan Taner Yıldız, daha sonra da AK Parti, CHP ve MHP ilçe başkanlıklarını ziyaret ederek, ?´ Centilmence bir seçim yapıldığı için sizlere teşekkür ederim. Seçim bitti. Bundan sonra ülkenin , Kayserimizin ve Akkışla ilçemizin kalkınması için ele ele gönül gönüle birlikte çalışacağız´´ diyerek, buradaki partililerin tek tek ellerini sıktı.
Eski bakan daha sonra Sarıoğlan ve Özvatan ilçesine de teşekkür ziyareti yaptıktan sonra Kayseri´ye döndü. KURUM BÜLTENİ?.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.