Kayseri Lisesi'nde Fatih Projesi kapsamında öğrencilere tablet dağıtıldı.
Fatih Projesi kapsamında Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı tarafından Kayseri Lisesi öğrencilerine tablet dağıtıldı. Proje hakkında bilgi veren Vali Yardımcısı Masatlı, Fatih Projesi bilindiği gibi Milli Eğitim Bakanlığımızın projelerinden bir tanesi. Ülkemiz genç bir nüfusa sahip. Bu genç nüfusun manen çok iyi yetiştirilmesinin yanında madden de özellikle teknolojiyle buluşturarak, çağın gereklerine uyarak, çağa uyum sağlayarak yetişmesi de çok önemli. Fatih Projesi bu noktada devreye giriyor ve öğrencilerimizi teknolojiyle buluşturuyor. Bu teknoloji ile buluşturma kapsamında 2013-2014 Eğitim Öğretim yılında il genelinde 2 bin 962 öğretmenimize tablet bilgisayar dağıtıldı. 12 bin 444 öğrencimize de yine tablet bilgisayar verildi. Bugün burada aslında biz temsili bir tören yaptık. Pilot olarak seçilen 15 tane okulumuza 40 tane dağıtım yaptık ancak, bu 40 değil 4 bin 10 tablet dağıtılacak. Bu ilk aşamasıydı. Biz bunda ümit ediyoruz gençlerimiz bunu düzenli olarak kullanırlar, amacına uygun olarak kullanırlar ve bu teknolojinin kıymetini bilirler. Bizlerin istediği bu projenin amacına uygun kullanılması, teknolojiyle bir arada geleceğe emin adımlarla ilerlemesi şeklinde konuştu.
Vali Yardımcısı Masatlı, daha sonra okul öğrencileri tarafından hazırlanan resim sergisini de gezdi.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.