Tarih: 25.08.2017 17:11

FETÖ ÖVÜCÜ HAİN

Facebook Twitter Linked-in

İlimizde yürütülen FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında, sosyal medya hesaplarında hain darbe girişimini övüp destekleyen ve FETÖ/PDY propagandası yapan Kaan Ayhan A. İsimli  şahıs Emniyetteki  işlemlerinin tamamlanmasının ardından  hakim karşısında hesap vermek üzere  adliyeye  sevk edildi?

FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında  devam eden  çalışmalar kapsamında  sosyal medya hesaplarında hain darbe girişimini övüp destekleyen ve FETÖ/PDY propagandası yaptığı için göz altına alınan Kaan Ayhan A. İsimli şahıs  emniyetteki  işlemlerinin  tamamlanmasının adından  adliyeye  sevk edildi?

Kolunda ´Yurtta Sulh Konseyi´, ´15 Temmuz TSK´ dövmeleri bulunan  ve  polisteki sorgusunun ardından hakim karşısına çıkarıldı. Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülmekte olan soruşturmaya istinaden sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımlarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´a, Türkiye Cumhuriyeti Hükümetine ve devlet büyüklerine ağır küfür ve hakaretler eden, darbe girişimini yapan sözde ´Yurtta Sulh Konseyi´ isimli oluşumu destekleyici ve övücü paylaşımlarda bulunan, ayrıca FETÖ/PDY Terör Örgütü propagandası yapan Kaan Ayhan Akbulut yakalandı. Tekel bayisinde çalıştığı bildirilen Akbulut, polisteki sorgusunun ardından, Adli Tabiplik´te sağlık kontrolünden geçirildi ve adliyeye göndenildi. Bu kişinin şahsın koluna ´Yurtta Sulh Konseyi´ ve ´15 Temmuz´ yazılı dövmeler yaptırdığı görüldü.


Kayseri Haber Gazetesi Video Haber


(25 Ağustos 2017) FETÖ ÖVÜCÜ HAİN
HAKİM KARŞISINDA HESAP VERİYOR?

Kayseri Haber Gazetesi

Orjinal Habere Git

— HABER SONU —