Tarih: 03.03.2018 17:32

FETÖ ZANLILARI HAKİM KARŞISINA ÇIKTI

Facebook Twitter Linked-in

Kayseri merkezli 13 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması´na yönelik operasyonda, "ByLock" kullandıkları iddiasıyla gözaltına alınan 10 zanlıdan 6´sı çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak demir parmaklıklar ardına gönderildiler?

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütün şifreli mesajlaşma programı "ByLock" kullandıkları iddiasıyla haklarında gözaltı kararı verilen 15 şüpheliye yönelik  Kayseri merkezli olarak Ankara, Antalya, Kocaeli, Manisa, Malatya, Kars, Elazığ, Yozgat, Ordu, Sivas, Amasya ve Hatay´da çeşitli adreslere düzenlenen eş zamanlı operasyonda  yakalanarak gözaltına alınan ve haklarında işlem başlatılan10 kişiden 2´si emniyetteki ifadelerinin ardından savcılık talimatıyla salıverildi. Diğer 8 isim ise sevk edildikleri adliyede hakim karşında hesap verdiler?

Duruşma sonrası zanlılardan 6´sı tutuklandı, 2´si adli kontrol ve yurt dışı yasağıyla serbest bırakıldı.

Haklarında gözaltı kararı bulunan ve adreslerinde bulunamayan 5 şüpheliyi yakalama çalışmalarının ise aralıksız sürdüğü öğrenildi...




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —