FLAMİNGO DE LUXE´DEN FRANCHİSİNG ANLAŞMASI

FLAMİNGO DE LUXE´DEN FRANCHİSİNG ANLAŞMASI

İlimizin tanınmış eğlence merkezlerinden Flamingo De Luxe Kırşehir´li iş adamlarından Hasan Eraslan ile imzalanan Franchising Anlaşması ile şehir dışına açılma yolunda ilk adımı attı.

İlimizin tanınmış eğlence merkezlerinden Flamingo De Luxe Kırşehir´li iş adamlarından Hasan Eraslan ile imzalanan Franchising Anlaşması ile şehir dışına açılma yolunda ilk adımı attı. Flamingo Tesislerinde düzenlenen basın toplantısında firmanın yol haritası hakkında değerlendirmelerde bulunan Flamingo De Luxe Düğün ve Balo Salonu Sahibi Mustafa Tokgöz, Kırşehir Flamingo De Luxe Salonu´nun en kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacağını belirtti?

2003 yılından bu yana ilimiz insanına hizmet veren  Flamingo Tesisleri´nin yurt geneline yayılma anlamında ilk adım olarak nitelendirilen  Franchising Anlaşmasının imza törenine  Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Müsiad Başkanı Mehmet Kütahneci,Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya,  basın mensupları ve anlaşmanın tarafları Flamingo De Luxe Salonları Sahibi Mustafa Tokgöz ile Kırşehirli İş Adamı Hasan Eraslan katıldı.                                                Firmasının yol haritası konusunda kamuoyunu bilgilendiren  Flamingo De Luxe Salonları Sahibi Mustafa Tokgöz ?İlk Franchising Anlaşmamız her iki tarafa da hayırlı olsun. Yurt içi ve yurt dışından gelen tekliflere rağmen isim hakkımızı şu an Kırşehir´li dostlarımızla paylaşıyoruz. Kırşehir´de güzel işlere imza attıktan sonra gelen teklifleri değerlendireceğiz.? değerlendirmesinde  bulundu.

Anlaşmanın diğer tarafı Kırşehir´li iş adamı Hasan Eraslan´da ?1989 yılından bu yana hizmet sektöründe çeşitli faaliyetlerde bulunmamıza rağmen ilk deneyimimiz olan organizasyon sektörü için ayrıca heyecan duyuyorum. Kırşehir´den sonra da diğer illerde hatta yurt dışında da Flamingo De Luxe açılarak marka zinciri oluşturmaya devam edecektir.?ifadesini kullandı?

Konuşmaların ardından taraflar Franchising Anlaşmasına imza atarak, hayırlı olması temennisinde bulundular.



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”